Drillo støtter Løken

Mener Hareide definerer spillestil annerledes enn fagmiljøet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Landslagssjef Åge Hareide slo i går hardt tilbake mot NRK-ekspert Karl Petter Løkens påstand om at Norge mangler en tydelig spillestil, og ga en leksjon i hva han mener spillestil er.

- Det finnes bare to typer spillestil. Enten gjennombruddshissighet eller possesion (holde ballen i laget, red.anm). Vår er gjennombruddshissig, sa Hareide.

I kveld fikk Løken støtte av TV3s nye ekspertkommentator Egil Drillo Olsen. Drillo sier det norske fagmiljøet innen fotball definerer spillestil som hvordan et lag til enhver tid opptrer på banen.

- Spillestilen kan være lite tydelig eller veldig tydelig, sa Drillo i TV3-studio i forkant av kveldens landskamp.

Han mener Hareides krav om at Karl Petter Løken kommer på landslagstrening for å se hva de driver med før han uttaler seg om spillestil, tyder på at Hareide definerer spillestil på en annen måte.

- Hareide snakker om spillestil som en mental ting, mener Drillo.

Han sier at alle som har vært fotballtrener i noen år vet at det kan være stor avstand mellom det som foregår i hodet til treneren og hva som skjer på banen i kamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer