Drillo syns det er fornuftig å slippe Ødegaard til U21

- Ville vært rart om han var god nok allerede.

- FORNUFTIG: Drillo tror Norge kan ta poeng mot Italia på Ullevaal, og mener det er fornuftig av Per-Mathias Høgmo å droppe unggutten Martin Ødegaard til a-landskampen.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
- FORNUFTIG: Drillo tror Norge kan ta poeng mot Italia på Ullevaal, og mener det er fornuftig av Per-Mathias Høgmo å droppe unggutten Martin Ødegaard til a-landskampen. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet): Tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen ble i dag hedret sammen med Kjetil Rekdal på toppen av kåringen «Norges 100 største sportsøyeblikk» da boka om dem ble lansert i dag.

De to sto også bak et av de andre mer minneverdige fotballøyeblikkene i Norge, da nevnte rekdal banket ballen i krysset på Wembley og utliknet til 1-1 mot England i VM-kvaliken i oktober 1992.

I norsk fotballfolklore er seire og gode prestasjoner mot England garantert en plass i de mest prominente kaptilene. Derfor er det også knyttet stor spenning til hva Per-Mathias Høgmos «nye» norske landslag kan få til mot Roy Hodgsons menn i London onsdag.

Kan ta poeng mot Italia Drillo er mindre interessert i den kampen enn den påfølgende EM-kvalikkampen mot Italia på Ullevaal 9. september.

- Nå begynner det jo en kvalik da, så da er det ikke så viktig hva de gjør mot England. Det viktige er hva de gjør mot Italia, sier Drillo til Dagbladet, og fastslår at Høgmos menn faktisk har en reell sjanse til å kvalifisere seg til EM-sluttspillet i 2016, til tross for at forventningene i forkant av kvaliken ikke er de aller største.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer