Drillo tar ett år til

Egil «Drillo» Olsen (63) trives så godt som trener at han ønsker å benytte seg av opsjonen til å trene klubben også neste sesong.

-  Jeg stortrives som trener og blant gutta. Det er en fin gjeng, sier Drillo til Dagbladet samme dag som Raymond Kvisvik ble vist fram som ny FFK-spiller. Klubben røyk ut av cupen mot 1. divisjonslaget Stabæk onsdag, men den tidligere landslagssjefen påpeker at han uansett har kost seg etter at han overrasket Fotball-Norge med å gjøre comeback foran årets sesong.

Optimist

Han var litt usikker på hvor sterkt han ønsket en retur til fotballsirkuset at han skrev under en avtale over 1+1 sesong - altså en ettårsavtale med opsjon på et andreår.

Overfor Dagbladet legger Drillo ikke skjul på at han ønsker å fullføre begge åra.

-  Årsaken til at vi skulle vurdere situasjonen etter det første året har naturligvis også med alder og helse å gjøre. Men etter to hjerteoperasjoner er jeg nå optimist med tanke på å slippe flere inngrep, og jeg føler fortsatt at jeg har mer å gi i dette yrket, sier Drillo til Dagbladet.

Tross cup-exiten onsdag er Drillo stolt over hva trenerteamet og spillerne i plankebyen har utrettet i år.

-  Fenomenal vårsesong

-  Den voldsomme skadesituasjonen tatt i betraktning er jeg fornøyd med hva vi har oppnådd. Slår vi Start på søndag, kan vi se tilbake på en fenomenal vårsesong, i overkant av hva vi kunne forvente før sesongen, sier Drillo til Dagbladet.

FFK ligger på sjuendeplass i Tippeligaen - plassen foran RBK, og var ubeseiret de fem første seriekampene. Nedrykk ser han allerede nå på som uaktuelt for Fredrikstad.

-  Ja, jeg har stor tro på at vi skal bite godt fra oss på høsten. Raymond Kvisvik er en bra forsterkning, og vi jobber med flere navn for neste sesong. Bare vi får orden på hvem vi skal leie ut/selge og leie inn/kjøpe til neste sesong, tror jeg vi skal få det moro i 2006.

Drillo ble operert for hjerteflimmer 24. mai og 2. juni. Han har hatt hjerteflimmer også etter det siste inngrepet, men med lengre mellomrom enn tidligere. Derfor er Drillo optimist med tanke på å slippe et tredje inngrep.

-  Udramatisk

-  Tidligere har jeg fått det flere ganger i uka, og ofte 10- 15 timer av gangen hver gang. Først om to- tre måneder vil jeg få en viss indikasjon på hvor ofte det vil komme tilbake i framtida. Er det snakk om en gang i måneden, så lever jeg godt med det, for jeg har hatt hjerteflimmer i 12- 15 år, og det er udramatisk, sier Drillo.

Om han skulle ønske et tredje inngrep, så velger han trolig å reise utenlands.

-  Da blir det kanskje i Bordeaux eller i Monaco. Der skal de være best i verden på slike inngrep, sier Drillo.

VELKOMMEN: FFK-trener Egil Olsen er godt fornøyd med Raymond Kvisviks overgang til klubben i går. - Slår vi Start på søndag, kan vi se tilbake på en fenomenal vårsesong, sier Drillo.