Drillo tar gjerne mye kjeft - bare Norge vinner

KØBENHAVN (Dagbladet): «Ønsker deg en god fornøyelse» står det på plakaten bak Drillos hode. Vel, det er ikke Olsen som har skrevet den. For han tar gjerne så mye kjeft han kan få. Bare vi slår Danmark. Etter 2- 1 seieren over danskene på Ullevaal rett før USA-VM ble Egil Olsen slaktet som en destruktiv fotballmann. Og i går fikk kritikerne følgende melding servert: - Jeg tar gjerne enda mer pepper denne gangen hvis vi slår Danmark 2- 1 igjen. - Med nye regler kan fotballen bli morsommere, fortsetter Drillo. - Spillestilen er perifer - den venner folk seg til akkurat som Bokløv-stilen. Men i de internasjonale fora er min innflytelse like stor som forbokstaven i navnet Olsen. Med andre ord null.

Etter 2- 1 seieren over danskene på Ullevaal rett før USA-VM ble Egil Olsen slaktet som en destruktiv fotballmann. Og i går fikk kritikerne følgende melding servert:

- Jeg tar gjerne enda mer pepper denne gangen hvis vi slår Danmark 2- 1 igjen.
- Med nye regler kan fotballen bli morsommere, fortsetter Drillo. - Spillestilen er perifer - den venner folk seg til akkurat som Bokløv-stilen. Men i de internasjonale fora er min innflytelse like stor som forbokstaven i navnet Olsen. Med andre ord null.