SNURT: Egil Drillo Olsen har vært kritisk til måten han ble behandler på. Her fra pressekonferansen hvor det ble presentert at Per-Mathias Høgmo var ny landslagssjef. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
SNURT: Egil Drillo Olsen har vært kritisk til måten han ble behandler på. Her fra pressekonferansen hvor det ble presentert at Per-Mathias Høgmo var ny landslagssjef. Foto: Erlend Aas / NTB ScanpixVis mer

Drillo tar mediepause

Forsøker å stilne stormen.

Det har blåst friskt rundt tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen de siste dagene. Nå stilner han stormen og tar en skikkelig mediepause.

Det er snart tre uker siden han ble avsatt som trener for A-landslaget i fotball. Det skjedde like før de to siste VM-kvalifiseringskampene. Per-Mathias Høgmo overtok jobben hans på dagen.

Ordkrig For et par dager siden gikk Drillo til et kraftig angrep på toppene i fotballforbundet med president Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem i spissen.

Resultatet av avsettelsen og angrepet fra Drillo er at partene er blitt enige om å være uenige om det som skjedde da trenerikonet måtte ta sin hatt å gå.

Kort SMS Tidligere har Drillo sagt til NTB at han håpet å kunne fortsette med litt forskning på fotball i regi av fotballforbundet etter at jobben som norsk landslagstrener var over.

Hvordan han ser på mulighetene til å jobbe videre i fotballforbundet nå er ukjent. Kanskje er heller ikke lysten like stor lenger.

Onsdag forsøkte NTB å ta kontakt for å stille spørsmål om dette.

- Har tatt mediepause, var SMS-svaret Drillo ga NTB på henvendelsen om å få en liten prat med ham.

(NTB)