Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo testet Wolff Eikrem med Nordtveit på midten

Siste trening før Hellas antyder at Molde-spilleren får sjansen.

MOT ORDENTLIG DEBUT: Magnus Wolff Eikrem var med på landslagets treningsopphold i Thailand i vinter. I morgen kan det se ut til at han får sin skikkelige landslagsdebut mot Hellas. Foto: Hans A Vedlog/ Dagbladet
MOT ORDENTLIG DEBUT: Magnus Wolff Eikrem var med på landslagets treningsopphold i Thailand i vinter. I morgen kan det se ut til at han får sin skikkelige landslagsdebut mot Hellas. Foto: Hans A Vedlog/ Dagbladet Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Morgendagens kamp mot Hellas er den siste prøven før første VM-kvalikkamp mot Island 7. september, og det er all grunn til å tro at laget landslagssjef Egil Olsen velger på Ullevaal vil ligge tett opp mot det som drar til Reykjavik.

I formiddag gjennomførte landslaget sin siste trening før kampen, og formasjonsdelen, riktignok en skjør spåkvinne, tyder på endringer siden 1-1 mot Kroatia.

Christian Grindheim, Håvard Nordtveit og Magnus Wolff Eikrem ble testet sammen under hele økta, noe som kan bety at Molde-unggutten får sin "skikkelige" debut fra start etter noen spede begynnelser på Thailand-tur.

- Han var med til Thailand og ga et positivt inntrykk der. Han er fremdeles ung og i utvikling og er en spiller som kan ta det lille steget som gjør at han blir fast inventar her. Han har en kreativ dimensjon, som jeg har savnet. Om han også tar et steg defensivt i tillegg... Men han også må være i form og ha dagen. Han har svingt litt i prestasjonene med Molde i år. Han er en spennende spiller, naturligvis. Bare det at vi har fire U-spillere her, sier litt om den foryngelsen som er på vei, sa Drillo til Dagbladet på gårsdagens pressetreff.

Tre ellevere Drillo prøvde altså tre ellevere underveis i dag, og åpnet med denne mot etablert forsvar like etter 12.30:

Jarstein - Riise, Hangeland, Rogne, Ruud - Elyounoussi, Grindheim, Nordtveit, Wolff Eikrem, Braaten - Moa

Alexander Tettey (ikke i troppen) er i så fall ute av laget siden Kroatia, det gjelder også Vadim Demidov, Markus Henriksen, Erik Huseklepp og Ruben Yttergård Jenssen.

Etter en kort pause erstattet Huseklepp, Høgli og Demidov henholdsvis Braaten, Ruud og Rogne, før spillet fortsatte.

En tredje ellever avsluttet formasjonstreningen:

Bugge Pettersen - Riise, Demidov, Hangeland, Høgli - Elyounoussi, Gamst, Yttergård Jenssen, Henriksen, Huseklepp - Søderlund.

På motsatt side hos markørene dannet imidlertid Grindheim, Nordtveit og Eikrem en trio nok en gang.

Ferskt Som antydet er det umulig å konkludere ut fra disse knappe tre kvarterene, men om Dagbladet likevel blir tvunget til å tippe en mulig startoppstilling allerede nå, faller vi ned på denne:

Jarstein - Riise, Hangeland, Demidov, Ruud - Elyounoussi, Grindheim, Nordtveit, Wolff Eikrem, Huseklepp - Moa.

En fersk ellever i så fall, men Drillo har i hvert fall antydet at Magnus Wolff Eikrem vil få sjansen til å overbevise mot Hellas.

Daniel Braaten var imidlertid også frisk under trening, og utfordrer nok Huseklepp på høyrekanten. Og hva med Blackburn-utskjelte Gamst?

Svaret får vi først i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media