Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo til Vålerenga

Sa ja på Gran Canaria.

(Dagbladet.no): Egil «Drillo» Olsen skal de tre neste sesongene analysere Vålerengas kamper og spillere for hovedtrener Kjetil Rekdal.

Ifølge VG skrev 63-åringen under for seriemestrene da han møtte assistenttrener Lars Bohinen på Gran Canaria i går.

- Jeg føler vi har fått en av de aller beste vi kunne få - kanskje den aller beste, sier en storfornøyd Lars Bohinen.

Drillo gleder seg til å hjelpe Vålerenga - klubben han spilte for fra 1966-7 og trente i 1998-9.

- Jeg har jevnlig hatt kontakt med Rekdal i lang tid. Og da det ble klart at jeg sluttet i FFK, kom spørsmålet på bordet første gang.

- Nå skal jeg jobbe i en 50 prosent stilling i Vålerenga. Ellers skal jeg fortsette jobben i TV3, og jeg skal også drive foredragsvirksomhet, sier Drillo.

TILBAKE IGJEN: Egil Olsen trente Vålerenga på slutten av 90-tallet. Her sammen med John Carew i en av sine siste dager i klubben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling