Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo til VG: - Siem bør gå

Kaller styret tafatt.

(Dagbladet): Tidligere landslagssjef Egil Olsen sier i dag til VG at NFFs generalsekretær Kjetil Siem bør ta sin hatt og gå, fordi det er til det beste for norsk fotball.

- Jeg synes han bør gå, sier Drillo til VG.

Drillo drar i samtalen med VG blant annet opp sin egen sak som eksempel. 73-åringen fikk overraskende sparken som landslagstrener i 2013.

Han reagerer først og fremst på «forskjellen på liv og lære».

- Her er det en generalsekretær og president som gjør ting de ikke har dekning for, og et tafatt styre som ikke har bein nesa til å gjøre noe med det — og så snakker de om åpenhet.., sier Drillo, som mener bråket rundt NFF er trist.

Styresak Kjetil Siem svarer dette til VG på Drillos uttalelser:

- Jeg er ansatt av styret, så spørsmål om ansettelsesforholdet mitt må rettes til styret.

Dagbladet har ikke lyktes å få en kommentar fra Egil Drillo Olsen i kveld.

FÅR SÅ HATTEN PASSER: Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Kjetil Siem. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
FÅR SÅ HATTEN PASSER: Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Kjetil Siem. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer

Drillo var ferdig som landslagssjef og ble erstattet av Per-Mathias Høgmo i slutten av september 2013.

Etterpå reagerte Olsen og mente han ble presset til å gi seg som landslagssjef. Partene ble seinere enige om å legge saken bak seg.

Avsløringer Dagbladet avslørte i dag at Ronny Aasland, direktør for strategi og forretningsutvikling i Norges Fotballforbund, har tatt et knallhardt oppgjør med kolleger i fotballnorge i en e-post.

Utblåsningen kommer etter flere oppslag om pengebruken i NFF i VG de siste dagene, og saker om maktkampen mellom NFF og NTF i Dagbladet. Høyst sannsynlig har førstnevnte spesielt satt sinnet i kok.

Avsløringene skjedde samme dag som Forbundstinget ble holdt på Ullevaal stadion.

Ronny Aasland sier han står inne for den knallharde kritikken han kommer med i en e-post til en rekke sentrale personer i fotballnorge. Han mener e-posten uttrykker hans «opplevelse av hvordan organisasjonen blir svekket og angrepet».

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram