Drillo tilbake - på krykker

I går ettermiddag var Egil Drillo Olsen tilbake på Valle Hovin for første gang etter hofteoperasjonen. Vålerenga-manageren ankom treningsfeltet på krykker, ble en times tid og skal etter planen lede laget igjen i søndagens hjemmekamp mot Tromsø på Bislett.

- Det er godt å være tilbake blant gutta, sier Drillo til Dagbladet.

Han skal gå med krykker i tre måneder, og er tydelig lettet over at hofteoperasjonen er unnagjort.
- Jeg var borte i fire timer under operasjonen. Den tida skal jeg si gikk fort. Om operasjonen har vært vellykket eller ikke, vet jeg ikke før i 1999. Men det ser ut for at alt skal gå bra. Foreløpig kan jeg vel si at jeg er i rute, sier Drillo.

Som ved et trylleslag, forvandlet Drillo Vålerenga-spillerne til vinnere da han kom til klubben i midten av august.

Siden har Vålerenga tatt 15 poeng på sju kamper og kommet seg over nedrykksstreken. Klubben har også nådd 2. runde i cupvinnercupen.

Avventer

Nå vil Vålerenga at Drillo skal fortsette, og bringe klubben opp i toppsjiktet.

Sjefen for de gode tidene har ennå ikke bestemt seg.

- Jeg venter nok fortsatt ei god stund før jeg gir noe svar, sier Drillo om det stående VIF-tilbudet.

Må vinne

Morten Grødahl i ASA-et uttrykker det alle i Vålerenga tenker:

- Vi håper på et ja fra Drillo om å satse videre med laget. En ny jobb betyr utvidet arbeidstid. Vi lar ham bruke den tida han trenger, sier Morten Grødahl.

Hvis Drillo fortsetter i Vålerenga, vil han få all makt når det gjelder laget.

Akkurat nå er det søndagens kamp som opptar sjefen mest.

Seier mot Tromsø betyr at alt er i orden når det gjelder kontrakten med tippeligaen.

# PÅ VALLE IGJEN: - Det er godt å være tilbake blant gutta, sier Vålerenga-manager Egil Drillo Olsen etter hofteoperasjonen. I går ruslet han rundt på Valle Hovin, der verdens dyreste linjemann, skadde Pascal Simpson, viftet med flagget. Søndag skal Drillo etter planen lede laget igjen i Bislett-kampen mot Tromsø. # Foto: HENNING LILLEGÅRDJeg var borte i fire timer under operasjonen. Den tida skal jeg si gikk fort.DRILLO

Plugg:

Vålerenga er bekymret over skadene. Pascal Simpson er ute for sesongen. Det samme er spissen Espen Musæus. Han har fått betennelse på hjertemuskelen, og er sykemeldt ut årer. Christer Ellefsen har en blødning i ankelleddet etter et overtråkk, og Espen Haug sliter med akillesproblemer.

TILBAKE: Egil Olsen er tilbake i VIF etter operasjonen. Han gleder seg til å trene laget igjen.