Drillo tok ut Svennis\' nye playmaker

Og 15 som vant Asia Cup.

Egil Olsen har tatt ut 15 av spillerne fra troppen som gikk til topps i Asia Cup til neste måneds VM-kvalifisering mot Kina.

Kapteinen og en av nøkkelspillerne i Asia Cup, Younis Mahmoud, er med igjen i troppen sammen med playmakeren Nashat Akram som prøvespilte for Sven-Göran Eriksson i Manchester City forrige uke .

Ifølge Akrams egen hjemmeside har han bestått en legesjekk hos Svennis\' klubb, og blir presentert som City-spiller torsdag.

- Han er en spiller med et fantastisk blikk, han har ferdigheter på et veldig høyt nivå, sa Drillo til Dagbladet.no i romjula og og la til at han tror Akram er god nok for Premier League.

Midtbanespiller Akram er bare én av 25 Drillo har tatt ut til den viktige starten på VM-kvalifiseringen mot kineserne.

Det irakiske landslaget skal spille treningskamper mot Jordan 24. januar og mot De forente arabiske emirater 31. januar, mens VM-kvalifiseringskampen mot Kina går i Dubai 6. februar.

Irak og Kina er trukket i gruppe en i VM-kvalifiseringen sammen med Australia og Qatar.

(NTB-Reuters/Dagbladet.no)

NY TROPP, VIKTIG KAMP: Egil Olsen (t.v) har fått med seg alle de største stjernene til matchen mot Kina. Foto: Scanpix/Reuters
NY TROPP, VIKTIG KAMP: Egil Olsen (t.v) har fått med seg alle de største stjernene til matchen mot Kina. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
FÅR KONTRAKT I MANCHESTER: Nashat Akram har prøvespilt for City i ti dager og hevdet selv i går at han er enig med Svennis og co.