Drillo topper Celtics ønskeliste

Landslagstrener Egil «Drillo» Olsen topper i følge den skotske avisen The Herald Celtics ønskeliste når det gjelder å finne Wim Jansens etterfølger som manager. I går skrev skotske Daily Mail at Nils Arne Eggen var aktuell for de ferske skotske seriemesterne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I følge The Herald har klubben allerede tatt kontakt med Drillo, og Celtic ønsker å ha en kontrakt i boks før VM og få Drillo på plass i Skottland så fort Norge er slått ut.

Egil Olsens agent og rådgiver Gunnar-Martin Kjenner bekrefter at det har vært kontakt. Men Kjenner kan fortelle at Celtic ikke er den eneste klubben som har fått med seg Drillos oppsiktsvekkende resultater med Norge.

- Interessen har økt voldsomt de siste ukene. Fem til ti store klubber fra Storbritannia, Tyskland, Italia og Frankrike har i løpet av de siste dagene gitt beskjed om at Egil er i deres søkelys, bekrefter Kjenner overfor VG.

Drillo vil selv ikke kommentere sine framtidsplaner nå.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer