Drillo tror på norsk EM-tur

Tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen tror Norge kvalifiserer seg til fotball-EM neste sommer, skriver Aftenposten. Samtidig sier han at han aldri blir norsk landslagstrener igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Nei. Det vil være galt. Men et annet landslag er ikke utenkelig, sier Drillo.

For tiden er han på La Manga sammen med Vålerenga, som skal spille sin første kamp i cupvinnercup-kvartfinalen mot Chelsea om en uke. - Chelsea er favoritt, men vi har en fair sjanse, sier Drillo.

Olsen har ikke glemt livet som landslagssjef, og innrømmer at det har vært rart å følge kampene hjemmefra. Han vurderer å reise nedover til Hellas-kampen 27. mars. Han er forsiktig med å kommentere de norske prestasjonene etter at han ga seg som sjef sist høst.

- At Norge har skuffet meg i perioder etter at jeg gikk av, høres kanskje dramatisk ut. Men Norge skuffet meg også da jeg hadde ansvaret, sier Drillo.

- Nils Johan (Semb) har hatt problemer med komponeringen av laget. Det har også jeg opplevd. På samme måte som meg sliter han litt med å utvikle stilen videre, forklarer Olsen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer