Drillo ut - Hareide overtar?

Før helgas viktige kamp mot Bradford er det høye bølger i Wimbledon-leiren. I følge stjernespilleren Carl Cort tror ikke spillerne på Drillo - og avisa The Express melder at Åge Hareide er aktuell som Drillos erstatter...

Wimbledon står bokført med sju strake ligatap før søndagens kamp mot Bradford. Klubben til Gunnar Halle har to poeng mindre enn Wimbledon, og ligger under nedrykkstreken. Vinner Bradford hjemme på Valley Parade er Wimbledon under nedrykkstreken - to ligarunder før slutt.

Uten tillit

Wimbledon-spiss Carl Cort uttalte tirsdag at spillerne har liten tro på Drillo.

- Hovedproblemet har fra første stund vært at vi har sluppet inn for mange mål, det har vi aldri pleid å gjøre før. Mange av spillerne likte ikke Egils nye formasjon. Selv om det er noe man blir vant til, er det slik at laget ikke spiller bra når de ikke har tillit til formasjonen og ingen tillit til manageren, sa Cort til engelske The Express.

Cupfinale

Egil Olsen er fortsatt optimist før bortekampen mot Bradford til tross for sju strake tap - og bare en borteseier tidligere denne sesongen.

- Det er umulig for oss å overleve på de poengene vi har nå, så vi må vinne eller ta flere poeng. Den beste muligheten til å ta poeng er mot Bradford på søndag, og vi har ikke råd til å tape. Kampen blir på en måte en cupfinale for oss, sier Egil Olsens på Wimbledons hjemmeside.

Både The Sun og The Express skriver at Egil Olsen er på vei bort fra Wimbledon. I følge The Express er Brøndby-trener Åge Hareide aktuell som erstatter for Olsen allerede til sommeren.

(Dagbladet :på nettet)