Drillo ut mot landslaget: - Det er ganske ynkelig

Reagerer.

• Ungarn - Norge 2-1 (3-1 sammenlagt)

(Dagbladet): Norge startet elendig mot Ungarn, og da de endelig begynte å presse, var det for seint. EM-toget hadde gått, og Norge står deppende igjen på perrongen.

Flere eksperter reagerte på Høgmos lagoppstilling, og selv om han tok grep i pausen, var det tydelig at gamblingen ikke fungerte.

• Les også: Halve laget får 2: Se den svarte børsen

- Ynkelig Tidligere landslaggsjef Egil Drillo Olsen, som hadde jobben til Høgmo tok over, gikk i dag til angrep på landslaget. 73-åringen var skuffet over det han hadde sett:

-Den største skuffelsen er måten vi går ut på. Det vi presterer i første omgang er ganske ynkelig.  I den situasjonen vi er,  hvor var nødt til å score helst to mål, så skaper vi omtrent ingenting, sier Olsen i et intervju med TV 2.

«Drillo» er også dypt uenig i laguttaket:

- Resultatet skyldes blant annet et uheldig laguttak.  Vi har møtt et meget overkommelig Ungarn som et godt norsk landslag burde slått klart over to kamper. Det har vi ikke klart. Likevel vil jeg påstå at vi er er bedre landslag enn det Ungarn er, men litt marginer og litt udugelighet gjør at vi dessverre må bli hjemme, sier han til TV 2.

Glapp på Ullevaal Norge tapte hjemmekampen på Ullevaal. Etter en forrykende start, dabbet det veldig av for det norske laget som også var uheldige i flere nøkkelsituasjoner i kampen.

Drillo sier likevel til TV 2 at det ikke er noen unnskyldning:

- Jeg er overrasket over å høre uttalelser om at vi var så veldig gode på Ullevaal, men var uheldig. Vi gjorde ingen god kamp der og skapte ikke all verden, sier han.