Drillo valgte Myggens kreativitet

To mann var i faresonen, men bare én ble funnet for lett da Egil «Drillo» Olsen komponerte sitt lag mot Italia.

- Det er alltid lettere å ta ut et lag etter en god kamp. Slik ble det nå også. Forholdet mellom løpsstyrke og kreativitet ble vurdert igjen, og da ble det Myggen som var god da han kom inn mot Brasil, sa Drillo etter at Roar Strand var henvist til reservebenken.

- Vidar Riseth (på venstrekanten av midtbanen) hang i en tynn tråd. Han klarte seg brukbart før pause, men gjorde ikke så mye bra i 2. omgang mot brasilianerne. Vi vurderte Mini og Ole Gunnar Solskjær.

Kontant

Det vrimlet av italienske journalister på det norske pressemøtet, og Drillos kontante sjanseanalyse av Italias tre kamper imponerte dem.

- Jeg vet at laget skapte seks sjanser mot Chile, 10 mot Kamerun og åtte mot Østerrike. Ni av disse kom etter breakdowns, fem ved faste situasjoner og 10 etter lengre angrep, var inneholdet i Drillos kanonade-svar.

Det er meldt drepende hete, kanskje med regn og torden som ekstra ingredienser, når kampen spilles lørdag ettermiddag.

- Er du redd varmen?

- Vi vet den vil være der, og det er ikke så mye å gjøre med den. Vi må drikke og forberede oss.

Lavt

- Hvordan ser du for deg kampbildet?

- Det vil ikke overraske dersom det likner mye på hva som hendte mot Brasil. Vi vil falle dypt og få lite rom mellom lagdelene, men jeg tror Italias stil er noe som passer oss. Vi har vanligvis gjort det bra mot lag som spiller markeringsorientert i forsvaret, sa Egil Olsen.

- Blir Italia vanskeligere enn Brasil?

- Det blir ikke lettere å slå Italia. Brasil var klare foran kampen mot oss. Italienerne må bare vinne de også. Opp mot vårt beste kan vi slå alle.

- Seierssjansen?

- Det blir sikkert en jevn kamp. Cirka 50-50, avsluttet Olsen.

(NTB)