Drillo varsler stormløp mot Skottland

- Nå må vi våge mer.

LAGET SNART KLART: Egil Drillo Olsen varsler et stromløp  mot Skottland onsdag. Norge må vinne for i hele tatt å ha sjanse til å nå VM-sluttspillet i Sør Afrika. Arkivfoto: Erlend Aas / SCANPIX .
LAGET SNART KLART: Egil Drillo Olsen varsler et stromløp mot Skottland onsdag. Norge må vinne for i hele tatt å ha sjanse til å nå VM-sluttspillet i Sør Afrika. Arkivfoto: Erlend Aas / SCANPIX .Vis mer

BISLETT (Dagbladet.no): Norge ligger sist i gruppa med tre fattige poeng, mens Skottland er toer med sju poeng.

Utgangspunktet før onsdagens batalje skulle være greit.

- Vi må vinne, så enkelt er det, sier landslagssjef Egil Drillo Olsen.

For etter 0-0 i Makedonia og tap i Rotterdam må Norge score mål og helst ta ni poeng på de tre siste kampene, i håp om bli nummer to i gruppa og kvalifisere seg til play-off.

- Vi må ta større sjanser denne gangen, vi må våge mye på hjemmebane, sier Drillo.

Har snart laget klart
Mange av spillerne trente kun lett i dag etter å ha spilt kamp i går. Det betyr at Drillo bare har tirsdag for å finne ut av de plassene han fortsatt ikke har klar til Skottland-møte på onsdag.

AVGJØRENDE KAMP: Steffen Iversen og Magne Hoseth skal forene krefter i håp om å slå Skottland og holde VM-drømmen levende. Foto: Arnt E. Folvik
AVGJØRENDE KAMP: Steffen Iversen og Magne Hoseth skal forene krefter i håp om å slå Skottland og holde VM-drømmen levende. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

- Dere får ikke laget i dag, men det er ikke mye som mangler. Det er litt kort tid før kampen, men jeg kan ikke bruke krefter på ting jeg ikke får gjort noe med.

Skottland-trener George Burley avviser at laget kommer til Ullevaal for å forsvare seg til ett poeng mot Norge.

- Vi reiser ikke dit for å legge oss i forsvar og prøve oss med kontringer. Vi skal være positive og forhåpentligvis gi dem problemer, sier Burley til ESPN.

- De trenger også poengene for å holde oss unna, og jeg er usikker på hvor gode de er. Vi er vel ganske jevne og vi har en god sjanse på onsdag, sier Drillo.