Drillo varsler stormløp mot Skottland

- Nå må vi våge mer.

LAGET SNART KLART: Egil Drillo Olsen varsler et stromløp  mot Skottland onsdag. Norge må vinne for i hele tatt å ha sjanse til å nå VM-sluttspillet i Sør Afrika. Arkivfoto: Erlend Aas / SCANPIX .
LAGET SNART KLART: Egil Drillo Olsen varsler et stromløp mot Skottland onsdag. Norge må vinne for i hele tatt å ha sjanse til å nå VM-sluttspillet i Sør Afrika. Arkivfoto: Erlend Aas / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet.no): Norge ligger sist i gruppa med tre fattige poeng, mens Skottland er toer med sju poeng.

Utgangspunktet før onsdagens batalje skulle være greit.- Vi må vinne, så enkelt er det, sier landslagssjef Egil Drillo Olsen.

For etter 0-0 i Makedonia og tap i Rotterdam må Norge score mål og helst ta ni poeng på de tre siste kampene, i håp om bli nummer to i gruppa og kvalifisere seg til play-off.

- Vi må ta større sjanser denne gangen, vi må våge mye på hjemmebane, sier Drillo.

Har snart laget klartMange av spillerne trente kun lett i dag etter å ha spilt kamp i går. Det betyr at Drillo bare har tirsdag for å finne ut av de plassene han fortsatt ikke har klar til Skottland-møte på onsdag.

- Dere får ikke laget i dag, men det er ikke mye som mangler. Det er litt kort tid før kampen, men jeg kan ikke bruke krefter på ting jeg ikke får gjort noe med.Skottland-trener George Burley avviser at laget kommer til Ullevaal for å forsvare seg til ett poeng mot Norge.

- Vi reiser ikke dit for å legge oss i forsvar og prøve oss med kontringer. Vi skal være positive og forhåpentligvis gi dem problemer, sier Burley til ESPN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer