- Drillo vil bli landslagssjef

De danske spillerne ler av Egil Drillo Olsen og tror han har skjulte motiver for kritikken mot Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Drillo er bare NRK-kommentator når Danmark møter Norge på Ullevaal lørdag. Likevel er det den tidligere landslagssjefen de danske spillerne hakker løs på et par døgn før avspark.

Drillos kritikk av det danske forsvaret har falt mange tungt for hjertet. I tillegg skal han ha sagt til dansk TV 2 at midtbanespillerne bare er «ballflyttere».

- Nå har han fått oss til å framstå som dårlige, og hvis Norge så taper, som jeg sikkert tror han vet, står han klar i kulissene til å ta over etter Semb, sier Danmark-backen Niclas Jensen til den danske avisa

B.T.

Dermed spiller Manchester City-backen videre på at Olsen i Dagbladet uttalte at han «har tenkt tanken» på å etterfølge Nils Johan Semb i en krisesituasjon.

- Han har gått ut med kritkk, han Drillo. Men det er jo sikkert fordi han selv vil ha landslagstrenerjobben tilbake, sier Jensen.

Drillo har seinere trukket utspillet om landslagsjobben. Danmark-kaptein Ebbe Sand synes det er helt greit at mannen med gummistøvlene holder på sin danskekritikk.

- Det er jo ikke sånn at vi har behov for ekstra motivsjon til denne kampen, men alle hans utspill gjør at vi vil overbevise han om at vi er de beste, sier Sand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer