Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo vil ha Flo

Snakket om comeback i Norge.

(Dagbladet.no) Tore André Flo sliter i Siena og Italia. Nå kan det være duket for comeback i Fredrikstad og norsk toppfotball. Egil «Drillo» Olsen har vært i kontakt med sin tidligere landslagsyndling.

- Jeg har pratet med ham om et comeback i norsk fotball, sier «Drillo» til Fredrikstad Blad.

Flo tjener flerfoldige millioner i Italia og ligger garantert på et lønnsnivå ingen klubber i Norge kan matche.

- Dette er foreløpig helt i det blå. Men vi har diskutert mulighetene. Hva Flo tjener, vet jeg ikke, sier FFKs nye trener.

Jakter luftstyrke

Egil Olsen er også venn med Martin Andresen, landslagskapteinen som i går var i samtaler med Rosenborg i Trondheim sammen med Sogndals Alexander Ødegaard.

- Ja, det stemmer. Men Martin er under kontrakt og det vil koste grovt med gryn å hente ham, sier «Drillo» som ikke vil presse klubbledelsen på økonomi.

Han ønsker seg en back, midtbanespiller, venstreving og spiss. Og på topp ser han gjerne for seg en mann med ekstreme ferdigheter i lufta med tanke på Brian West sin fart. Men det betyr ikke nødvendigvis et FFK-lag som spiller langt hele tiden.

- Gi meg en midtbanespiller som har egenskaper til å kunne vende unna motstanderen og bringe ballen raskt i angrep, så blir det ikke mange langpasninger, sier «Drillo».

<B>KJENNER HVERANDRE GODT:</B> Tore André Flo var en av «Drillo» sine mest betrodde menn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media