Drillo vil ha Tore Pedersen

Bare forhandlinger om den personlige kontrakten gjenstår før Tore Pedersen (29) kan bli Wimbledon-spiller under manager Egil «Drillo» Olsen.

I går ringte Drillo til sin tidligere landslagsyndling Tore Pedersen og ytret ønske om å hente ham til London, melder TV2.

- Jeg er interessert i det. Men fortsatt må jeg få i orden en personlig kontrakt med klubben, sier Tore Pedersen. 29-åringen er uten kontrakt med tyske Eintracht Frankfurt fra 1. juli, og vil derfor kunne gå vederlagsfritt til Wimbledon.

Pedersens agent, Rune Hauge, skal møte Wimbledon-sjef Sam Hammam en av de nærmeste dagene for å forhandle. Går alt slik Drillo ønsker får han et stopperpar i Pedersen og Fredrik Kjølner i Wimbledon neste sesong.

Har tillit

- Egil vet hva han får, og jeg vet hva Egil står for. Derfor tror jeg det kan bli spennende med et tredje forsøk i England. Jeg vil i hvert fall ikke spille i Frankfurt mer, sier Pedersen, som tidligere har vært innom de engelske klubbene Oldham og Blackburn.

- Da fikk jeg ikke tillit. Jeg vet at Egil har tillit til meg, og frykter derfor ikke at jeg vil få flere slike negative erfaringer hvis jeg går til Wimbledon, sier Tore Pedersen, som også er i søkelyset hos flere andre klubber.

Mens Drillo var norsk landslagssjef var Pedersen en av hans mest betrodde spillere. Fram til Fredrikstad-mannen ble langtidsskadd i 1994 fikk han 40 landskamper med Drillo som trener.

(NTB)