Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo vil spille gjerrig mot Chelsea

- Vi skal ikke ta allverdens sjanser, sier Egil Drillo Olsen foran Chelsea-kampen torsdag. I dag ledet han Vålerengas første trening på engelsk jord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga-sjefen ville ikke røpe så mye om hvordan laget hans skal møte stjernespekkete Chelsea på Stamford Bridge torsdag kveld.

- Vi vil helst ikke ha dem innenfor 18 meter. Det ligger i kortene at vi ligger lavt og spiller gjerrig, og vi skal ikke ta all verdens sjanser. Det er ikke så viktig for oss å underholde, sier Drillo.

Tøff Chelsea-periode

- 0-1 eller bedre er bra for oss, og uavgjort er veldig bra. Normalt skal et lag som er midt i sesongen være bedre enn et som ikke har startet seriespillet. Men Chelsea er inne i en tøff periode, med Liverpool sist lørdag og Manchester United kommende søndag. Derfor er det ikke sikkert det er så galt å møte dem nå, sier Drillo.

Chelsea har en spiller Drillo har et spesielt forhold til: Tore André Flo.

- Jeg ønsker Tore André alt godt, men det er ikke noen fordel for oss hvis han spiller. Likevel blir jeg overrasket hvis de finner på å sette Norges beste fotballspiller på benken.

Carew sterkere enn Flo

- John er sterkere og raskere enn Tore André, men han er ikke så erfaren, sier Drillo.

(NTB/Dagbladet :på nettet)

TIL SEMIFINALE? Egil Drillo Olsen har et lite håp om et godt resultat torsdag.