Drillo visste om Hartson-salget

LONDON (Dagbladet): Det koker fortsatt i toppledelsen hos Wimbledon. Først het det at Sam Hammam gikk bak ryggen til Drillo og ville selge John Hartson: Nei, det stemmer ikke, jeg snakket med Sam, sier Drillo.

Men hvorfor jublet Sam da over ikke-salget til Spurs? Drillo trekker litt på smilebåndet da vi sier vi ikke helt skjønner logikken i Hammams utspill: At han først vil selge John Hartson.

Og da salget til Tottenham strandet pga. Hartsons kneskade, så jublet penge-Sam til britisk presse.

- Jeg kan ikke og vil ikke si alt, men det jeg sier er sant. Jeg forstår godt at du ikke henger med i denne logikken, hadde jeg vært journalist hadde jeg mistet tråden for lenge sia,

sier Drillo.

Har ryddet kontoret


Hammam er uten portefølje i Wimbledon etter at Bjørn Rune Gjelsten kjøpte hans siste aksjepost på 20 prosent. Gjelsten er styreformann, og det er en av Gjelstens tidligere pengekompis, Charles Koppel, som skal ta seg av driften. Hammam skal ha ryddet kontorene, og tatt med seg pikk og pakk fra Dons brakka.

- Det eneste som er igjen av Sam her nå, er gamle minner og et navneskilt, og det er like bra, sier en kilde som vil være anonym overfor Dagbladet.

Fikk beskjed


Drillo sier ingenting negativt om Hammam. Men:

- Ble du informert om et eventuelt salg av Hartson, eller gikk Sam bak ryggen din som avisene har skrevet?

- Sam og jeg snakket sammen forrige torsdag, og da ble jeg informert, det samme ble Hartson og hans agent. Men så skjedde alt så fort på fredag, og da var det for seint å stoppe.

- Jeg har sagt til engelske journalister at jeg må ta sjølkritikk. For hadde jeg sagt et klart og tydelig «nei, det kommer ikke på tale» til Sam, så hadde ikke dette skjedd, sier Drillo.

- Ble du overrasket over at Hammam ville prøve å selge Hartson?

- Ja.

tom.stalsberg@dagbladet.no