Drillo vraker flere mot Nederland

- Midtbanen har vært det verste.

BEKREFTER FLERE ENDRINGER: Landslagssjef Egil Drillo Olsen bekrefter at det blir flere endringer på laget til kampen mot Nederland i morgen kveld.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX .
BEKREFTER FLERE ENDRINGER: Landslagssjef Egil Drillo Olsen bekrefter at det blir flere endringer på laget til kampen mot Nederland i morgen kveld. Foto: Erlend Aas / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROTTERDAM (Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen bekrefter på dagens trening at det vil bli flere endringer på laget fra Makedonia-kampen til møtet med Nederland på De Kuip i morgen kveld. - Det kommer til å bli flere endringer enn bare å erstatte Brede Hangeland. Den største utfordringen har vært å komponere midtbaneleddet, vi har også fått inn Tettey som erstatning for Brenne.  Får vi opp intensiteten på midten blir vi vanskelige å slå, sier landslagssjefen til Dagbladet.

John Arne Riise og Morten Fevang er alternativene på midtstopperplass, mens flere er aktuelle på både sideback og midtbanen. Mye kan tyde på at både Per Ciljan Skjelbred og Daniel Braaten står i fare for å bli vraket.

- Daniel var litt uheldig mot Makedonia. Han ble tatt hardt på vei fram et par ganger, og det ødela litt for ham. Men Daniel spilte godt mot Tyskland, og er i fin form, sier Olsen.

- Jeg har ikke gitt spillerne laget ennå, heller. Men hvis det ikke blir flere skader på trening, så blir det det laget jeg har i bakhodet nå, sier Olsen.

Dagbladet tror nå dette er den mest sannsynlige lagoppstillingen i morgen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer