Drillo vraket Messi, Ronaldo og Xavi

Sjekk hvem han stemte på som årets spiller.

STEMTE PÅ DROGBA: Om det var opp til Drillo ville Didier Drogba, og ikke Lionel Messi, vunnet Fifas utmerkelse som årets spiller i verden. Foto:  Arnt E. Folvik/Dagbladet
STEMTE PÅ DROGBA: Om det var opp til Drillo ville Didier Drogba, og ikke Lionel Messi, vunnet Fifas utmerkelse som årets spiller i verden. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I tråd med forhåndstipsene stakk Lionel Messi i går kveld av med Fifa-prisen som årets spiller i verden.

Den argentinske ballmagikeren ble stemt fram av landslagssjefer og landslagskapteiner over hele verden, og de aller fleste av dem hadde ført opp 22-åringen på lista si, der de rangerte fra første- til tredjeplass.

Men noen unntak var det - og ett av dem var vår egen landslagssjef.

Egil «Drillo» Olsen har ikke latt seg blende av Barcelona-spillerens dribleraid i 2009, og vraket gårsdagens vinner fra sin topp tre-liste. Heller ikke Cristiano Ronaldo eller Xavi overbeviste nok til å få innpass hos Drillo - som i stedet plukket ut en Chelsea-spiller som den store spilleren i 2009.

I likhet med Englands landslagskaptein John Terry førte han opp Didier Drogba på førsteplassen.

Ikke Barca-fanDrillo har åpenbart vært svak for spissene i denne kåringen, for på de to neste plassene stemte Drillo på Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic.

Selv om Barcelona tok store deler av fotballverden med storm forrige sesong, har ikke Drillo bestandig vært like trollbundet av den ellers tiljublede fotballen katalanerne står for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer