Drillos aller helligste

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): - Nå er Dagbladet i det aller helligste, sier Drillo og gliser. Stedet er Larsen og Olsens videorom i Drillos hovedkvarter, temaet er vegg-til-vegg analyser av Italia, og resultatet - det hele nasjonen ønsker å lykkeruse seg på i morgen kveld - er en kvartfinale i VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre videomaskiner, en PC med programmet som gjør fotballkamper til langt mer enn fotballkamper, og en godt voksen TV er hjelpemidlene Drillo og videoanalytiker Øivind Larsen bruker for å pusle Italias stil, kvaliteter, feil og mangler i fillebiter.

På dette rommet - der gardinene er trukket for og der Dagbladet var som eneste publikasjon på hele kloden i går ettermiddag - har duoen sittet i hele natt. For videokassettene med Italias tre innledende kamper var forsinket til Camp Drillos tre mil nord for Marseille.

Derfor ble det nattskift på video-ravnene.

Da vi var innom, satt Olsen og Larsen og koste seg med Brasil-kampen. Og tro det eller ei - to dager etter festen var ball-petimeter-paret litt irriterte på Tore André Flo. Bildene som gikk og gikk handlet om et Flo-skudd utafor på høyresiden fra åtte meter.

Konklusjonen var at han enten burde skutt ballen i mål. Forsøkt å nå Ole Gunnar Solskjær med en pasning på tvers foran mål.

Eller:

Etter det gikk Olsen for å hvile.

Larsen med D-kurs

- Det forarbeidet vi gjorde mot Brasil er det beste vi noen gang har gjort, sier Øyvind Larsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer