Drillos dårlige samvittighet

MOLDE (Dagbladet): Tre spillere gir Drillo dårlig samvittighet før VM-troppen avsløres om to dager: Geir Frigård, André Bergdølmo og Runar Berg. - Gode kandidater som ikke har vært innom troppen, innrømmer Drillo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han tok opp temaet med spillerne så seint som før treninga i går. Drillo har bevisst brukt mange spillere i oppkjøringsfasen til VM. Likevel en del for få til å sitte med den helt gode følelsen av at konkurransen har vært like rettferdig for alle.

- Eksperimenteringa har også handlet om de spillerne som ikke er blitt tatt inn i denne perioden, presiserer Drillo.

- Det handler mye om balanse. Man kan ikke bare prøve alle spillere som kan være aktuelle. I så fall kunne jeg for eksempel tenkt meg å spilt med fire midtstoppere i en kamp, sier han.

Toppscorer

Men Drillo framhever spesielt disse tre når han avslører sin dårlige samvittighet:

  • Geir Frigård: Toppscorer i Østerrike, en tittel med langt høyere internasjonal status enn tilsvarende i Norge.
  • André Bergdølmo: Spilte overbevisende i fjorårets Mesterligakamper for Rosenborg, og en kandidat alle forventet skulle få sjansen på en venstrebackplass.
  • Runar Berg: Har kanskje Norges best utviklede pasningsfot, og hjernen bak en rekke utsøkte Rosenborg-gjennombrudd både nasjonalt og internasjonalt det siste året.

Annen klasse

Drillo nevner også to navn i tillegg: Mini og Jostein Flo. Men dette er veteraner som stiller i en annen klasse. Drillo har detaljkunnskap om Mini og Flo - og sistnevnte er fortsatt høyaktuell som alternativ i lufta til fetter Håvard.

Det bekrefter naturligvis også Drillo.

Han er fast bestemt på å ta med minst én luftsterk spiller til. For uten Jostein Flo, er Frank Strandli og Andreas Lund de to sterkeste kandidatene. Drillo utelukker heller ikke at Steffen Iversen kan rekke å avgjøre en slik duell nærmest på overtid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer