Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillos har bestemt VM-bosted

Snart halvparten av VM-nasjonene har allerede inngått hotellavtaler og bestemt seg for hvor de skal bo i Frankrike til sommeren. Bo-situasjonen under VM fører til at også NFF må ta en avgjørelse før torsdagens trekning i Marseille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Konkurransen om de beste hotellene har pågått lenge. Alle land har hatt sine delegasjoner på tur, og den fra NFF falt ned på hoteller i Marseille, Nantes og Bordeaux. Men etter trekningen kan disse ønskemålene være bortbestilt. # Derfor må Drillo ta den endelige avgjørelsen i dag.

- I utgangspunktet hadde vi ønsket å bo i nærheten av en av de byene vi skal spille kamper, sier Svein Mundal i NFF. - Det er derfor vi hadde håpet å kunne utsette avgjørelsen til etter trekninga. Men fordi situasjonen nå er som den er - og stadig flere nasjoner går inn med sine bindende bestillinger - blir vi nok nødt til å velge allerede nå. Og det endelige valget ligger hos Drillo.

Nantes og Bordeaux NFF-prioriteres før Marseille. Utenfor en av disse to byene skal Drillos bo. Fra første til siste dag - uansett hvor langt VM blir for Norge - skal alt kjøres ut fra hovedkvarteret.

Det betyr også fly til de fleste VM-kampene.

- Det viktigste er at vi får et godt sted å bo hvor vi trives. Reisene til kampene blir ikke noe problem, sier Svein Mundal til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!