Drillos har bestemt VM-bosted

Snart halvparten av VM-nasjonene har allerede inngått hotellavtaler og bestemt seg for hvor de skal bo i Frankrike til sommeren. Bo-situasjonen under VM fører til at også NFF må ta en avgjørelse før torsdagens trekning i Marseille.

Konkurransen om de beste hotellene har pågått lenge. Alle land har hatt sine delegasjoner på tur, og den fra NFF falt ned på hoteller i Marseille, Nantes og Bordeaux. Men etter trekningen kan disse ønskemålene være bortbestilt. # Derfor må Drillo ta den endelige avgjørelsen i dag.

- I utgangspunktet hadde vi ønsket å bo i nærheten av en av de byene vi skal spille kamper, sier Svein Mundal i NFF. - Det er derfor vi hadde håpet å kunne utsette avgjørelsen til etter trekninga. Men fordi situasjonen nå er som den er - og stadig flere nasjoner går inn med sine bindende bestillinger - blir vi nok nødt til å velge allerede nå. Og det endelige valget ligger hos Drillo.

Nantes og Bordeaux NFF-prioriteres før Marseille. Utenfor en av disse to byene skal Drillos bo. Fra første til siste dag - uansett hvor langt VM blir for Norge - skal alt kjøres ut fra hovedkvarteret.

Det betyr også fly til de fleste VM-kampene.

- Det viktigste er at vi får et godt sted å bo hvor vi trives. Reisene til kampene blir ikke noe problem, sier Svein Mundal til Dagbladet.