Drillos-jubel for Zidane

Midtveis i gruppespillet er det ingen tvil om hvilket lag som har imponert Drillos mest: Frankrike og ballgeniet Zinedine Zidane har gjort inntrykk.

- Frankrike virker solid, sier Egil Olsen.

- Og det gjør Tyskland også. Men jeg har ennå ikke sett Argentina, dessverre, sier Drillo.

Årets VM var åpent før det begynte. Og slik er det fortsatt.

- Det har ikke pekt seg ut noen klar favoritt, sier Drillo.

- VMs prestasjon så langt?

- Den andre goalen til Marokko mot oss var veldig bra.

Spillerne deler høvdingens inntrykk:

  • Øyvind Leonhardsen: - Frankrike er det beste av de lagene jeg har sett. Og Zidane har imponert meg mest. Han virker så komplett. Men jeg synes ikke det er så lett å bedømme kvaliteten på årets VM i forhold til tidligere. Det er vanskelig å si når du er med selv. Dessuten er jeg ikke interessert at jeg ser alle kampene.
  • Kjetil Rekdal: - Frankrike har imponert meg. Den første kampen var viktig for dem for å få satt tingene på plass. Dessuten var kampen mellom Spania og Nigeria bra.
  • Ståle Solbakken: - Frankrike holder høy intensitet. Det franskmennene gjør er imponerende når du tenker på det presset som er rundt laget. For øvrig lover ikke spillet til Ronaldo i den andre Brasil-kampen så bra for oss...
  • Henning Berg: - Det var noen nigerianere som var steinbra med kula. Akkurat som Brasil var defensivt sterke mot Marokko. Men jeg har sett lite kamper. De jeg har sett har imidlertid ikke vært kjedelige. Før har VM ofte vært preget av trygt og sikkert spill. Her er det mange som går framover.
  • Ole Gunnar Solskjær: - Frankrike, selvfølgelig. Og jeg synes Brasil virker solid. Nigeria var også bra. Frankrike peker seg ut, men det er ikke sikkert det er så lurt å være gode i begynnelsen. Spillere? Thierry Henry. Og Vieri. Æ like jo målscorere. Og Zidane. Men glem ikke Paul Scholes. Målet hans mot Tunisia var skikkelig bra, men det var ikke noe som helst mot hva han kan på sitt beste.