Drillos må ha straffetrening

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): Her er spillerne som må forberede seg på å representere Drillos i fotball-VMs mest skrekkblandede fornøyelse - straffesparkkonkurransen: Kjetil Rekdal, Stig Inge Bjørnebye, Ole Gunnar Solskjær, Ståle Solbakken og Mini.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En blanding av kalde hoder og heite skuddføtter - og en utfordring til Drillo om å ha alle på banen når dommeren blåser av etter 120 minutter mot Italia. Sannsynligheten for at Drillos skal havne i en straffesparkkonkurranse er relativt stor:

Norge og Italia har begge spilt to uavgjorte kamper av tre mulige hittil i VM.Begge lag er bedre defensivt enn offensivt, og tidligere møter har tradisjonelt vært både scorings- og sjansefattige. Alt minnet om en 0-0-kamp da lagene møttes i VM for fire år siden, og Dino Baggio stanget inn kampens eneste mål.I USA-VM ble tre sluttspillkamper - blant annet finalen mellom Brasil og Italia - avgjort på straffesparkkonkurranse.

Uten press

En straffesparkkonkurranse er en ekstrem nervepåkjenning. Det er meningsløst å velge eksekutører på bakgrunn av antall treff fra straffemerket under en koselig treningsøkt - uten press og publikum. Virkeligheten blir en helt annen.

Derfor bør fem mann få klarsignal allerede nå - på bakgrunn av demonstrerte ferdigheter:

Kjetil Rekdal, Stig Inge Bjørnebye, Ole Gunnar Solskjær, Ståle Solbakken og Mini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer