Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillos siste kamp på Vålerenga-benken?

To profiler er tilbake i Tippeligaen onsdag kveld: Moss' hjemvendte proff Kjell Olofsson og Arild Berg (Glimt).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svenske Olofsson (33) har spilt i skotske Dundee U de siste to årene. Onsdag kveld debuterer han på nytt mot Bodø/Glimt, som før første gang i år får bruke stortalentet Arild Berg (21).

Yngstebror Berg har vært plaget av allergi hele vårsesongen. Først nå er han frisk nok til å ta sin plass på midtbanen.

Moss - Bodø/Glimt

 • Moss: Kjell Olofsson gjør comeback i mossetrøya. Tommy Sylte er også disponibel etter pappapermisjon. Sander Solberg og Kenneth Løvlien er ute med langtidsskader. Spillerne har ellers hatt en ukes ferie, men slo 2. divisjonslaget Sarpsborg 1-0 i en treningskamp under spillepausen.
 • Bodø/Glimt: Helge Aune er fortsatt ute med skade, mens Arild Berg ventes å gjøre comeback underveis. Glimt har brukt spilleoppholdet til trening.

  Odd Grenland - Vålerenga


 • Odd: Morten Fevang er eneste usikre moment i laget, men han trente mandag og avgjørelsen om han spiller tas kampdagen. Tor Gunnar Johnsen er imidlertid tilbake etter hjernerystelse. Odderne har brukt tiden til å slikke sårene etter 0-4 mot Glimt og fått trent godt den siste uken.
 • Vålerenga: Aki Riihilahti spiller landskamp for Finland onsdag, mens Hai Ngoc Tran fortsatt er uaktuell på grunn av ryggproblemer. Ellers er troppen skadefri. Spenningen har vært om Egil «Drillo» Olsen må følge kampen fra tribunen, men mye tyder på at Drillo sitter på benken som vanlig.

  Skeid - Tromsø


 • Skeid: En del småskader, men det er bare Marius Johannessen med vond ankel og Bjørn Bakken som er meniskoperert som er helt uaktuelle. Torshov-laget har brukt oppholdet kun til trening.
 • Tromsø: Ingen større skadeproblemer bortsett fra Maroko Tuomela som er langtidskadd. Derfor stiller TIL sannsynligvis med samme lag som slo Lillestrøm 4-1 i forrige serierunde. Tromsø har trent mye kvalitet og kun spilt en intern treningskamp de siste 14 dagene.

  'Mitt drømmelag'


  Bare disse tre kampene onsdag kveld teller i runde ni i 'Mitt drømmelag'.

  De fire andre kampene i runden er utsatt. Dermed strykes disse kampene fra konkurransen: Lillestrøm - Kongsvinger, Stabæk - Strømsgodset, Viking - Molde, Rosenborg - Brann.

  Alle spilles onsdag 7. juli.

  (Dagbladet :på nettet/NTB)