Drillos sønn sier nei til Norge

Vil ikke spille for futsal-landslaget.

SIER NEI TIL NORGE: Rasmus Petersen, her triksende i Glostruphallen, vil heller jobbe for at Danmark skal få sitt eget futsal-landslag enn å melde seg til tjeneste for Norge. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.
SIER NEI TIL NORGE: Rasmus Petersen, her triksende i Glostruphallen, vil heller jobbe for at Danmark skal få sitt eget futsal-landslag enn å melde seg til tjeneste for Norge. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da den danske avisa BT avslørte at landslagssjef Egil Drillo Olsen har en sønn i Danmark, ble hverdagen plutselig veldig travel for Rasmus Petersen.

I 25 år har han visst at Norges landslagssjef er faren hans, men ingen utenom familien og de nærmeste vennene har ant noe om det.

- Det har vært en spesiell uke. Jeg har fått mange henvendelser, spesielt fra norske medier. Jeg kan jo skjønne at det er en interessant historie, men jeg vil ikke si så mye, sier Petersen da Dagbladet møter ham på futsal-trening i København.

Drillos sønn spiller på Danmarks mestvinnende futsal-lag, Boldklubberne Glostrup Albertslund. De har ikke tapt en kamp i hjemlig serie på fire år, og har også gjort en god figur i futsalens Uefa-cup.

klubbens hjemmeside omtales Petersen som en hurtig og driblesterk spiller som er umulig å bli klok på.

Og da kunne det jo tenkes at han også ville vært interessert i å prøve seg på det norske futsallandslaget?

- Nei. Jeg vil heller jobbe for at Danmark skal få sitt eget landslag. Det har vi faktisk ikke, sier Petersen til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer