DISKUTERTE: Drillo og Mini Jacobsen diskuterte på pressekonferansen etter Albania-kampen. Foto: Trond Reidar Teigen og Vegard Grøtt / Scanpix
DISKUTERTE: Drillo og Mini Jacobsen diskuterte på pressekonferansen etter Albania-kampen. Foto: Trond Reidar Teigen og Vegard Grøtt / ScanpixVis mer

Drillos syrlige melding til Mini

90-tallsheltene havnet i diskusjon etter Albania-tapet.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Så langt nede var Egil «Drillo» Olsen rett etter kampslutt, at han på pressekonferansen endte opp i en diskusjon med tidligere landslagsstjerne Jahn Ivar «Mini» Jakobsen.

Dagbladet hadde nettopp spurt Drillo om det ble den typen kamp han mest av alt fryktet - på forhånd snakket han nemlig om skrekken for å tape på grunn av uflaks:

- Ja, svarte Drillo.

- Vinner du 6-3 i sjanser, så har du utur hvis du ikke vinner kampen.

Syrlig mot Mini Det var da Mini tok ordet:

- Når du sier utur: Hvor er det du mener Norge har utur?

- Nei, hvis du har flere målsjanser enn motstanderen, og taper - da har du litt utur, forklarte Drillo.
Mini repliserte:

- Men er man ikke bare udyktig når man har så store målsjanser, uten å klare å sette dem?

- Ja, hvis du mener at det at et lag vinner med en hel haug i sjansestatistikken, og taper kampen — at det ikke har noe med tur og utur å gjøre, så, svarte Drillo - før han kikket opp på Mini og skjerpet sin egen formulering i syrlighetens navn:

- Hvis du mener at det ikke finnes tur og utur i fotball, så.

- Jo, definitivt. Jeg bare tenker på at de tre store sjansene vi har, kanskje handler mer om udyktighet enn utur, forklarte Mini, som var på landslagsarenaen gjennom sin jobb som ekspert for TV 2.

- Ja, nja. Jeg har da sett Moa score på de sjansene der.

- Nettopp. Men da er vi helt enige, sier Mini.

- Moa har for så vidt dyktighet nok til det. Men han scorer ikke på alle de sjansene han heller. Selv et straffespark misser du på en gang innimellom, sa Drillo — og fikk dermed siste ord i den lille fotballdebatten mellom de to 90-tallsheltene.