Drillos-trening

NANTES/LA BAULE (Dagbladet): Dagbladet gjør som Drillo: Viser styrke i lufta. Her er bildene fra Drillos hemmelige trening.

Den første lukkede treninga i norsk landslagshistorie ble voktet av store politistyrker som holdt pressekorps, eventuelle spioner og andre nysgjerrige på avstand.

  • Ubekreftede meldinger forteller at minst tre fotografer ble avslørt, og bortvist fra omkringvoksende busker av et visst format.
  • Dagbladet tok helikopter fra Nantes, og sveipet over treningsbanen i noen minutter - som representanter for en presse nesten like fri som de fuglene vi befant oss på høyde med.

Men restriksjoner i luftrommet eksisterte ikke i går. Regn med at Drillos støtteapparat fikser det til neste lukkede trening.

Drillos lukkede trening ble plutselig så vidåpen at jeg fort kunne telle til to kirkespir, ett skipsverft og én lokal flyplass.

Men langt mer spennende: Ni fra Drillos i konsentrert terping på en fiks frisparkvariant.
Dagbladet vil naturligvis ikke avsløre detaljene fra det hemmelige trekket, men fastslår med glede:

Det var meget effektivt.

<B>AVSLØRINGEN:</B> Her er Drillos hemmelige trening sett fra lufta. I motsatt ende av banen trener Drillos på avslutninger. Nærmest ser vi frisparkoppstillingen rundt gule papp-marokkanere.