Drillos tropp mot Danmark

Frode Grodås får nok en gang landslagstrener Egil Olsens tillit til tross for at han ikke har spilt klubbfotball siden Chelsea vant FA-cupen i fjor. Her er troppen Norges Fotballforbund har tatt ut til A-landslagets kamp mot Danmark i København 22. april:

29 spillere har vært på banen i de tre kampene siden Norge ble VM-klar, og mot Danmark i neste uke kan tallet stige til 33. Åtte mann i troppen kan få sin første landskamp for året.

Daniel Berg Hestad og Thomas Myhre er mulige debutanter blant de 18 uttatte. Heller ikke Dan Eggen eller Roger Nilsen har vært med i de tre siste kampene mot Colombia, Frankrike og Belgia.

Hele ni av de som spilte mot Belgia er vraket, deriblant Erik Mykland, Ole Gunnar Solskjær, Alf-Inge Håland og Thomas Gill.

- Det som litt uheldig er blitt kalt eksperimenter fortsetter. Spillere jeg har lyst til å se er med her, og det betyr at en del navn vil savnes som har vært med før, sa Drillo. - Det ligger noen ulemper i å endre så mye, men fordelen er at jeg får et skikkelig grunnlag for å ta ut den best mulige VM-troppen.

Dette er laget som møter Danmark:

Målvakter:

Frode Grodås (Tottenham)

Thomas Myhre (Everton).

Forsvar:

Henning Berg (Manchester United)

Stig Inge Bjørnebye (Liverpool)

Dan Eggen (Celta)

Erik Hoftun (Rosenborg)

Ronny Johnsen (Manchester United)

Roger Nilsen (Sheffield United)

Steinar Nilsen (Milan).

Midtbane/angrep:

Daniel Berg Hestad (Molde)

Håvard Flo (Werder Bremen)

Tore André Flo (Chelsea)

Øyvind Leonhardsen (Liverpool)

Kjetil Rekdal (Hertha Berlin)

Vidar Riseth (LASK Linz)

Petter Rudi (Sheffield Wednesday)

Ståle Solbakken (Aalborg)

Frank Strandli (Panathinaikos).

(NTB)