Drillos tror på 2 - 1-seier

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): 2_1 til Norge. Det er tipset som går igjen blant de 11 spillerne Drillo starter med i ettermiddag.

FRODE GRODÅS:

- Jeg har en mistanke om at vi får en kamp som vil likne på Brasil-kampen, der vi blir liggende bakpå og må komme raskt fram når vi får sjansen. Vi må spille konsentrert og fokusert, for Italia har et lag som straffer veldig raskt for feil. Jeg vil ikke tippe resultatet, men tror det blir en jevn kamp som vi har en sjanse til å vinne hvis vi er opp mot vårt beste.

STIG INGE BJØRNEBYE:

- Vi må fortsette framgangen fra Brasil-kampen, og sørge for at vi igjen har kontroll på spillet når vi skal angripe. Det som var positivt mot Brasil, er effektivt mot de fleste. Det er avgjørende med riktig avstand i midtbanefemmeren og lagdelene imellom. Det er det som gjør det vanskelig for motstanderen å få rom og angripe. Jeg venter meg høyt tempo og et italiensk lag med gode individuelle ferdigheter. Jeg tipper aldri resultatet. Men tror vi vinner på straffesparkkonkurranse.

RONNY JOHNSEN:

- Hvis vi har dagen, så kan vi slå Italia. Men det er et vanskelig lag å spille mot. Jeg har ikke sett dem mye, men vet jo at de har gode spillere. Jeg venter meg en annen type kamp enn mot Brasil. Mer som kampen vi hadde mot Marokko. Jeg tipper det blir få mål.

DAN EGGEN:

- Det er det samme som gjelder som alltid. Våre sterke kort er de samme tingene som vanlig. Ordentlig timing i forsvar, breakdown, og hva det nå heter alt sammen. Det laget som er mest proff i forhold til å gjøre jobben, vinner. Tippe? - Nei, jeg er dritdårlig til å tippe.

HENNING BERG:

- Jeg tror det blir tett og jevnt. Og få målsjanser. Kampen kan bli preget av at det blir fryktelig på stadion. Som i en gryte. Italia gir ikke så mye rom, og Tore André kommer til å bli tettere markert. De har tre gode spisser, og en midtbane som er bedre defensivt enn Brasils.

VIDAR RISETH:

- Jeg var ikke fornøyd med min kamp mot Brasil, og følte meg ikke sikker på en plass mot Italia. Jeg er enda mer glad for å starte nå enn sist. Det viktigste er at midtbanefemmeren og den bakre fireren er kompakt. Italia kan gjerne ha ballen i 60 minutter for meg, bare vi får til overgangene. Brasil hadde ekstra gode sidebacker, og nå kan vi ta litt større sjanser på begge flankene. Resultat? Det tør jeg ikke å tippe på, men jeg har tro på at vi vinner.

ØYVIND LEONHARDSEN:

- Laget er vårt beste kort. Når vi fungerer, så er vi ganske tette defensivt. Vi var bra mot Brasil, men kunne være mer presis. Vi har mer å gå på. Jeg tror alltid at jeg skal vinne den neste kampen. Tips? 2-1. Nei, vi bør holde nullen. 1-0 eller 2-0, tror jeg.
KJETIL REKDAL:
- Vi er kjempefornøyd med å ha gått videre, men det er nå VM begynner. Italia er bra, men de vet at vi nettopp slo Brasil. For meg må forsvarsspillet sitte, og jeg må treffe med pasningene framover. Jeg har kapasitet til å avgjøre en sånn kamp. Og dessuten har jeg ikke hatt noen målgivende pasning ennå. Det er på tide. Jeg bruker aldri å tippe, men jeg tror vi vinner. Kanskje på straffesparkkonkurranse?
ERIK MYKLAND:
- Det blir et helvete. Italia er ille å spille mot, fordi de er så kyniske. Drillo er kanskje litt for åpen på hva vi er redd de skal gjøre, for da kan de gjøre akkurat det vi frykter. Italia tenker taktikk i alt, og har flere offensive strenger å spille på. Vieri er veldig bra, og scorer sikkert et mål. Da må vi score to.
HÅVARD FLO:
- Vi må stå sammen kollektivt, og tenke på å gjøre det vi skal. Vi må ha en fandenivoldsk aggressivitet i den bakre fireren og midtbanen _ begge veier. Vi må være flinke til å støte, komme raskt etter, og få Tore André mest mulig med. For egen del håper jeg å stå godt defensivt, og så være med i angrep når vi får sjansen. Og så skal jeg vinne dueller. Mitt tips er en klassisk 2-1-seier!
TORE ANDRÉ FLO:
- Det viktigste for oss nå er å senke skuldrene, og gå ut der for å ha det moro. Vi skal vise dem den fotballen vi kan spille, ikke bare slå langt og løpe etter. Jeg må tippe et positivt resultat, og tipper vi får en reprise: 2-1!

<B>ALT FOR NORGE:</B> Sjefen sjøl har inntatt regissørstolen foran sin 88.kamp. Her med laget som skal slå Italia. - Det blir 2-1-seier! sier Drillos-gutta til Dagbladet.