Drillos tror på 2 - 1-seier

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): 2_1 til Norge. Det er tipset som går igjen blant de 11 spillerne Drillo starter med i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FRODE GRODÅS:

- Jeg har en mistanke om at vi får en kamp som vil likne på Brasil-kampen, der vi blir liggende bakpå og må komme raskt fram når vi får sjansen. Vi må spille konsentrert og fokusert, for Italia har et lag som straffer veldig raskt for feil. Jeg vil ikke tippe resultatet, men tror det blir en jevn kamp som vi har en sjanse til å vinne hvis vi er opp mot vårt beste.

STIG INGE BJØRNEBYE:

- Vi må fortsette framgangen fra Brasil-kampen, og sørge for at vi igjen har kontroll på spillet når vi skal angripe. Det som var positivt mot Brasil, er effektivt mot de fleste. Det er avgjørende med riktig avstand i midtbanefemmeren og lagdelene imellom. Det er det som gjør det vanskelig for motstanderen å få rom og angripe. Jeg venter meg høyt tempo og et italiensk lag med gode individuelle ferdigheter. Jeg tipper aldri resultatet. Men tror vi vinner på straffesparkkonkurranse.

RONNY JOHNSEN:

- Hvis vi har dagen, så kan vi slå Italia. Men det er et vanskelig lag å spille mot. Jeg har ikke sett dem mye, men vet jo at de har gode spillere. Jeg venter meg en annen type kamp enn mot Brasil. Mer som kampen vi hadde mot Marokko. Jeg tipper det blir få mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer