Drinkwater dømt for fyllekjøring

Ble arrestert i april - nå har Chelsea-spilleren fått dommen.

DØMT: Danny Drinkwater har slitt både på og utenfor banen. Foto: NTB Scanpix
DØMT: Danny Drinkwater har slitt både på og utenfor banen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det har vært en tung sesong både på og utenfor banen for Danny Drinkwater. På banen har han ikke vært å finne, og utenfor har det stormet.

Dømt

Nå er engelskmannen dømt for fyllekjøring

Drinkwater mister retten til førerkort i 20 måneder. I tillegg er Chelsea-spilleren dømt til 70 timer samfunnstjeneste.

Det har ikke blitt mye tillit i Chelsea-trøya under Mauricio Sarri. Denne sesongen har ikke Drinkwater spilt et eneste minutt i Premier League.

Utenfor banen har det heller ikke vært lett for engelskmannen som kom fra Leicester for om lag 400 millioner kroner. I april ble han arrestert av politiet etter en kollisjon. Han ble siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Det ble foretatt nødvendige prøver.

Kun lettere skader

Hendelsen fant sted etter et veldedighetsarrangement briten hadde deltatt på. I bilen Drinkwater kjørte satt hans advokat Beth Mantel. Både Mantel og Drinkwater slapp unna kollisjonen med lettere skader. Det samme gjorde den 30 år gamle kvinnen i den andre bilen.

Drinkwaters Land Rover skal ha fått skader for over 500 000 kroner.

Danny Drinkwater har igjen rundt 3 år av kontrakten med Chelsea. Det spekuleres i at han ikke skal spille for Chelsea neste sesong da Sarri har uttalt at engelskmannen ikke har noen fremtid i klubben.