HUMØRET PÅ TOPP. Thor Borg er kjent for sine treffende replikker. Og for god kusking. Lørdag har han planen klar. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
HUMØRET PÅ TOPP. Thor Borg er kjent for sine treffende replikker. Og for god kusking. Lørdag har han planen klar. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Dristig plan med V75-banker

-Velger det usikre framfor det sikre.

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Jeg velger det usikre framfor det sikre.

Thor Borg har planen klar for hvordan han skal vinne med storfavoritten Trineline i V75-løpet på Drammen travbane lørdag.

Det er en hest som kan spolere alt for Borg og Trineline.

-Det er hesten utvendig for meg, Balderflya som har hurtigheten til å gi oss et problem. Men jeg mener jeg har en kjappere hest og kommer til å kjøre til fra start for å være en lengde foran Balderflya og så styre ut, forteller Thor Borg.

-Det er plan A. Men går ikke det, får vi ta plan B og søke ut bak Balderflya, sier Borg om taktikken.

Bare det ikke blir noe midt i mellom plan A og B. Da kan Trineline fort sitte i saksa.

-Ja, kommer vi oss ikke ut med en gang, sitter vi jo der i første spor. Det er jo det som er usikkerheten på forhånd fra innerspor på tillegg på en sprint. Men jeg tror som sagt at det skal lykkes bra med plan A, sier Thor Borg til Dagbladet.

Umulig en gang

Trineline har vært stødig som fjell i de fleste løpene hun har startet i. Bortsett fra en gang. Da var hun helt umulig og bare galopperte.

-Jeg tar det litt på min kappe, da jeg dro opp sjekken et hull strammere enn tidligere. Jeg testet det ut i prøvestarten, og da fungerte alt bra. Men hun var svært kilen på dette i løpet og ville ikke legge seg til i det hele tatt. Jeg har ingen annen god forklaring på det. Ellers har hun jo vært veldig bra, sier Borg.

Løper fra dem

-Hun har bare løpt fra dem i de fleste løpene. Hun er overlegen på fart, sier Borg.

Om jeg sier noe annet enn at dette er en god vinnersjanse, ljuger jeg.

Og det gjør jeg jo ikke. Ikke hvis jeg ikke må, avslutter Borg med sin trillende latter.