Dristig start, tung avslutning

Quincy Douglas satset alt i en dristig start på 400 meteren i Byrkjelo lørdag. Han satte ny mesterskapsrekord med 46,38 sekunder, men var sjanseløs på VM-kravet. Avslutningen i motvinden ble for tøff for bergenseren.

- Jo, jeg satset hardt og dristig, men det ble litt for mye motvind på de siste 100 meterne, sa Quincy Douglas. Han tapte nok litt på oppløpssiden, men ikke så mye at det var der VM-starten røk.

- Det var et bra teknisk løp jeg gjennomførte her, men jeg må nok fortsatt jobbe en del med å løpe med melkesyre. Der har jeg en del å hente foran neste sesong, mente Douglas.

Han har hatt en svært jevn og fin sesong i år, der han har senket den norske rekorden til 46,11 sekunder. Selv om han ikke kom med på VM-laget til Sevilla, er han på ingen måte misfornøyd.

- Jeg kan ikke være skuffet etter den sesongen jeg har hatt i år. Alle løpene mine har vært på 46-tallet, og så jevn og bra har jeg aldri vært tidligere, sa han etter NM-seieren i Byrkjelo.

Nå skal han trene, slappe av og se på fjernsyn fra mesterskapet i Sevilla. Neste konkurranse for Quincy Douglas er først i september.

(NTB)