Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Driter i at jeg scoret

Panzer-Hagen er irritert over forsvarsslurvet som førte til tap mot Senegal.

DAKAR (Dagbladet.no): Fem minutter før pause stanget Erik Hagen inn sitt første landslagsmål. Han jublet knapt da han så ballen gikk i nettmaskene.

Heller ikke etter kampen klarte han å glede seg over målet.

- Jeg driter i at jeg scoret. Jeg er forsvarsspiller, og vi slipper inn to mål, sier Erik Hagen til Dagbladet.no.


Involvert i to baklengs
Zenit-spilleren var involvert i begge Senegals mål. Slik beskriver han dem:

- Før det første målet stusser ballen i bakken. Spilleren kommer seg forbi meg og slår 45 grader ut, sier Hagen.

Der kom Moussa Ndiaye og banket ballen i mål.

- På det andre målet er jeg 7,8 millimeter fra å få godt nok treff på ballen og klarere.


I forkant av det målet bommet Brede Hangeland stygt. De norske stopperne hadde ingen god kveld i Dakar, og ble begge byttet ut med Start-duoen Bård Borgersen og Atle Roar Håland i pausa.

Etterlyser pasningsspill
Til daglig spiller Hagen på et ballbesittende lag i Russland. Mot Senegal slet Norge kraftig med å spille seg framover på banen og til sjanser.

SCORET, MEN RÆVVA I FORSVAR: Erik Hagen viste fart, styrke og guts da han headet inn reduseringen i første omgang. Problemet var at Senegals to mål kom etter to svake involveringer av Panzer-Hagen. Foto: Scanpix
SCORET, MEN RÆVVA I FORSVAR: Erik Hagen viste fart, styrke og guts da han headet inn reduseringen i første omgang. Problemet var at Senegals to mål kom etter to svake involveringer av Panzer-Hagen. Foto: Scanpix Vis mer

- Alle landskamper er viktige, men dette er en privatlandskamp i mars. Da bør vi tørre å spille ball. Én må ta ansvar og begynne, sier Panzer.

Det skjedde sjelden.

- Vi må spille lurere takisk, og rulle ballen mer.


- Hva sier Åge Hareide til dere om det?

- Han ber oss spille ball hvis vi har muligheten. Det er vår skyld at vi ikke gjør det.

IKKE FORNØYD: Erik Hagen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling