- Driter i hva Bjarne sier

Frode Olsen (37) - Tippeligaens eldstemann - ønsker å spille toppfotball i mange år til, og forlater Stavanger hvis han ikke får gjøre det i Viking.

Viking - Bodø/Glimt 1-1


(0-1).
Mål: 0-1 Aasmund Bjørkan (32), 1-1 Tom Sanne (84).
Dommer: Kim Rune Borgersen, Drafn.
Gult kort: Olav Råstad, Vegard Sannes, Bodø/Glimt.
Tilskuere: 10 042.

STAVANGER (Dagbladet): Bjarne Berntsen - vikarierende trener og klubbdirektør - sier at bare én ting taler mot Olsen: Alderen.

-  Jeg driter i hva Bjarne sier, sier Olsen.

-  Det finnes helt sikkert andre klubber som trenger en keeper. Jeg har vært 13 år ute og er på ingen måte grodd fast i Stavanger, fortsetter han.

Olsen er inne i sin 20. sesong som yrkesaktiv keeper. Han klarte i går kveld ikke å skjule sin skuffelse over Viking-ledelsen og påtroppende trener Roy Hodgson, som vil holde ham på vent og muligens ikke tilby ham ny kontrakt.

Yrket mitt

-  Jeg har vært keeper i 20 år. Det er yrket mitt. Jeg ønsker ikke å pensjonere meg så lenge jeg føler at jeg kan være yrkesaktiv på høyt nivå. Jeg er skuffet over at Viking tydeligvis mener jeg ikke har gjort et godt nok inntrykk denne sesongen til at jeg får ny kontrakt. Og at de mener jeg ikke er motivert og skjerpet nok.

-  Er du en dyr mann for Viking?

-  Nei. Jeg har en høyst ordinær Tippeliga-kontrakt.

Berntsen avviser

Reservekeeper Iven Austbø (19) har derimot skrevet ny kontrakt. Han vokter buret for U19-landslaget og regnes som et stort talent.

-  Helt riktig å gi Iven ny kontrakt. Han kommer til å bli en god keeper, er Frode Olsens kommentar.