Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Driter seg ikke ut igjen

Leverte feil varer fra bakdøra sist.

FERDIG MED DRITTEN. Frekken hadde full pakke med magetrøbbel sist. Nå ligger alt til rette for ny arm i været for Sagholen. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FERDIG MED DRITTEN. Frekken hadde full pakke med magetrøbbel sist. Nå ligger alt til rette for ny arm i været for Sagholen. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

||| • Her er sjansen til å vinne store gevinster på hest!

(Dagbladet.no): Nytt høy var årsaken til at Frekken leverte feil varer i sitt siste løp.

I stedet for å trave fort foran, rant det fortere ut bak.

-Han var fryktelig løs i magen. Vi hadde gått over til årets avling av høy, og det ble for sterk kost for Frekken. Det er noen hester som kan bruke litt tid på å venne seg til nytt høy. Men nå er han helt bra igjen, forteller trener og kusk Odd Arne Sagholen til dagbladet.no.

Kraftig optimist

-Den nest siste prestasjonen var hans beste i karrieren. Hvis han gjentar den prestasjonen onsdag, vinner han V65-5.

Jeg ser på det som en kjempesjanse, sier Odd Arne Sagholen.

De siste treningsresultatene er svært oppløftende.

-Han var myk og smidig og fungerte perfekt under intervalltreningen. Det ser i det hele tatt svært lyst ut, sier Sagholen.

Satser alt for tet

-Det er ikke noe å lure på. jeg satser alt på å ta føringen fra innersporet. Jeg ser ingen så veldig starthurtige utenfor heller.

Han er også temmelig travsikker. Det har hendt at han har tatt noen galoppsteg. Men det blir med det, noen galoppsteg, og så er han i trav igjen, forteller Sagholen.

Ønsker flere kuskeoppdrag

42-åringen konsentrerer seg mest om egentrente hester. Det har gått svært bra en stund. Men det er bare et par år siden det gikk skikkelig dårlig. Nå får Sagholen vist seg fram, siden hans hester går så bra som de gjør.

-Jeg er jo utsatt som kusk, hvis ikke stallens hester har formen i orden. Da får jeg ikke markedsført meg. Men nå går det bra. Uansett om jeg prioriterer stallhestene, så er jeg absolutt åpen for andre kuskeoppdrag, opplyser Sagholen.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling