- Dritsurt

SYDNEY (Dagbladet): Landslagskaptein Susann Goksør Bjerkrheim (30) gråt sine bitre tårer mot slutten av kampen, da hun innså at hun avrunder en lang landslagskarriere uten OL-gull - til tross for fire forsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er ikke slik jeg ønsket å avslutte karrieren på landslaget, bekreftet Susann Goksør Bjerkrheim - på vei ut av banen og inn til dopingkontroll.

Som eneste i den norske OL-troppen har landslagskapteinen vært med på samtlige fire OL som Norge har vært med i.

Har to sølv

Fra før har hun to sølv fra 1988 og 1992. Og 4. plass fra Atlanta-lekene i 1996.

I morgen blir det bronse eller 4. plass i 2000.

- De to gangene vi har tatt OL-sølv var ikke det noen store nederlag. 4. plassen vi tok i Atlanta forsøkte vi å glemme så fort vi kunne. Så det er klart at det er dritsurt når vi nå mister muligheten til å vinne gullet, sier Susann Goksør Bjerkrheim.

Til tross for at Norge lå under med seks mål til pause var Susann & Co. innstilt på at det var mulig å hente inn ungarerne. I et desperat forsøk la Marit Breivik om til 5- 1-forsvar - med Susann som kriger ute på banen.

Frustrasjon

- Vi klarte å tilrive oss et initiativ og få dem usikre i perioder, men så fikk de hull på oss igjen. Den aller største frustrasjonen ligger i at vi har veldig mye kvaliteter i dette laget som vi ikke klarte å få ut. Derfor gikk det som det gikk. Nå får vi i det minste sørge for å få med oss bronsen, sier landslagskapteinen foran sin nest siste landskamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer