- Drittlei sytinga til Wehrman

FFK ser rødt etter kritikk.

(Dagbladet.no): Kasey Wehrman har ikke spilt ett minutt for Fredrikstad siden han ble utvist i cupkampen mot Odd Grenland 16. august.

I australierens fravær har Anders Grönhagens mannskap tapt terreng til medaljerivalene i Tippeligaen. Kamper mot HamKam, Aalesund, RBK og Bodø/Glimt har gitt fattige tre poeng, og sendt østfoldingene ut av gullkampen.

Det antyder litt om hvor viktig Wehrman er på banen - men klubbledelsen vegrer seg mot å gi ham en ny og forbedret kontrakt.

Nå er tålmodigheten i ferd med å ta slutt for en skadet og frustrert Wehrman.

- De siste samtalene med klubbledelsen hadde jeg for to og en halv uke siden. Den gang lovte de å komme tilbake, men jeg har ikke hørt et ord fra dem siden da. Er det rart jeg er skuffet? Jeg er skadet og må opereres. Alt føles håpløst akkurat nå, sier Wehrman til Fredrikstad Blad.

Men får svar på tiltale av sportsssjef Per Morten Haugen:

- Jeg er drittlei sytinga hans. Det er ingen selvfølge at spillere skal få ny, lengre og bedre kontrakt etter en god sesong. Han har skrevet under på en kontrakt han var fornøyd med da han kom, sier Haugen til f-b.no. 

Wehrmans nåværende kontrakt går ut etter neste sesong, og i sommer forsøkte serieleder Stabæk å hente ham til Nadderud. Svaret fra Fredrikstad var at «ikke alt kan kjøpes for penger».

MASER TIL INGEN NYTTE: Kasey Wehrman har etterlyst ny FFK-kontrakt siden i sommer, uten å få viljen sin. - Jeg føler på en måte at ledelsen ikke stoler på meg, og i stedet har gamblet rundt min skade, sier han til Fredrikstad Blad. Foto: SCANPIX
MASER TIL INGEN NYTTE: Kasey Wehrman har etterlyst ny FFK-kontrakt siden i sommer, uten å få viljen sin. - Jeg føler på en måte at ledelsen ikke stoler på meg, og i stedet har gamblet rundt min skade, sier han til Fredrikstad Blad. Foto: SCANPIX Vis mer

Wehrman føler han har vist stor lojalitet og ofret seg for klubben gjennom å spille kamper i høst som han medisinsk sett burde stått over - uten at det blir verdsatt.

- Jeg føler på en måte at ledelsen ikke stoler på meg, og i stedet har gamblet rundt min skade. Hadde de tenkt langsiktig på å ha meg i klubben, hadde de jo gitt meg ny kontrakt, og latt meg få ta den operasjonen for lenge siden. Nå vet jeg ikke hva framtida vil bringe. Særlig tillit som kaptein kan jeg heller ikke ha lenger, sier han til Fredrikstad Blad.

Trener Anders Grönhagen avviser overfor at avisa at det er aktuelt å gi slipp på Wehrman før kontraktens utløp.

- Drittlei sytinga til Wehrman