Du leser nå Dagbladet Pluss

Drives frem av revansjelyst: Sjekk den forandringen!

På denne tida i fjor hadde Petter Northug gått glipp av åtte uker med trening.

SEPTEMBER 2014: (t.v.)Petter Northug har holdt det gående med hardtrening siden mai i år og er tilbake i den formen han var før VM-sesongen 2011. Desember 2013: (t.h.) Petter Northug har vært i hardtrening i to knappe måneder før verdenscuprennene på Lillehammer i fjor. Sammenlignet med årets versjon er det lett å se forskjellen på Northugs kropp. Foto: THOMAS RAMSUS SKAUG / HAMPUS LUNDGREN
SEPTEMBER 2014: (t.v.)Petter Northug har holdt det gående med hardtrening siden mai i år og er tilbake i den formen han var før VM-sesongen 2011. Desember 2013: (t.h.) Petter Northug har vært i hardtrening i to knappe måneder før verdenscuprennene på Lillehammer i fjor. Sammenlignet med årets versjon er det lett å se forskjellen på Northugs kropp. Foto: THOMAS RAMSUS SKAUG / HAMPUS LUNDGRENVis mer

(Dagbladet): Sykdomsperioden som satte Petter Northug ut av spill i ni uker i fjor sommer og høst ødela i realiteten hele OL-sesongen for skikongen fra Mosvika. Foran vinterens VM-sesong ser verden helt annerledes ut.

Uten at Northug-trener Stig Rune Kveen ønsker å tallfeste hvor mange treningstimer Petter har totalt under beltet så langt i år, avslører han at økningen er betydelig sammenlignet med i fjor.

- Det er en markert økning i treningsmengden, og sånn sett en stor forskjell på de to årene. Det har selvsagt mye med sykdomsperioden å gjøre, men han slo også på bryteren tidligere i år, sier Northug trener, Stig Rune Kveen, til Dagbladet.

I rute

For mens Northug startet treningen mot OL i begynnelsen av juni i fjor, var Petter allerede i gang med årets oppkjøring da han krasjet i fylla på Byåsen 4. mai.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.