Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dro ned buksa i hotellbaren. Lite ante han om hvem han blottet seg for

Men Leicester er fortsatt skandale-kongene.

SPARKET: Nick Proschwitz (29) fikk sparken av 2. Bundesliga-klubben Paderborn etter en blotte-episode i natt. Foto: EPA/GUIDO KIRCHNER
SPARKET: Nick Proschwitz (29) fikk sparken av 2. Bundesliga-klubben Paderborn etter en blotte-episode i natt. Foto: EPA/GUIDO KIRCHNER Vis mer

(Dagbladet): Det var på 2. Bundesligalaget Paderborns treningsleir i Belek, Tyrkia, at spissen Nick Proschwitz, beruset, skal ha dratt ned buksa og blottet seg for en kvinne i baren på hotellet de oppholdt seg.

Nå er han sparket. Det bekrefter tidligere Bayern München-profil og trener Wilfried Finke overfor Bild. Men det er ikke første gang slike episoder setter en demper på en treningsleir.

Skandale-Leicester I rekken «skandaløse hendelser på treningsleir» kan vi sette Premier League-leder Leicester øverst:

Ikke bare en, men to ganger har det engelske fotballaget vært involert i skandaler på treningsleir på La Manga. En av de mest berømte skandalene i fotballen, i 2000, der spillerne skal ha vært godt beruset allerede da flyet ankom. Så duret festen videre på hotellet.

Spillere urinerte i potteplanter i lobbyen, og skandalen ble gjort komplett da en spiller utløste et brannslukningsapparat som skumla hele barområdet. Leicester ble kastet ut av hotellet morgenen etter, uten å ha hatt en eneste trening på La Manga.

Etter et fire års forbud var Leicester tilbake på La Manga i 2004. Da med nok en skandale. Etter en spesielt fuktig fest ble ni spilleren arrestert for voldtekt av tre kvinner. To måneder senere ble imidlertid saken henlagt etter manglende bevis.

Blottet seg for arrangøren Proschwitz' opphold i Paderborn ble kortvarig, da han kom til klubben i 2015.

- Nick Proschwitz er ikke lenger en del av troppen vår. Jeg kan bekrefte hendelsen, og vi har nå kommet til en avgjørelse, sier Wilfried Finke til Bild.

Den tidligere Premier League-spilleren skal ha dratt ned buksene i tjue sekunder, og dermed blottet sine edlere deler, før han dro buksa opp igjen. I sin forklaring hevder han at det var en kompis som dro ned buksa.

29-åringen var da ikke klar over hvem han blottet seg for: Hun jobbet nemlig for sportsbyrået som organiserte treningsleieren for Paderborn.

- Jeg bryr meg ikke om hvor lavt buksene hang - slike krumspring er ikke lov, sier Finke.

SKANDALE-KONGENE: Leicester. Her er en spiller avbildet etter skandalen i 2004. Foto: REUTERS/Victor Fraile
SKANDALE-KONGENE: Leicester. Her er en spiller avbildet etter skandalen i 2004. Foto: REUTERS/Victor Fraile Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media