Drogba angrer på Øvrebø-episoden

- På grunn av meg at folk fortsatt snakker om Øvrebø.

ANGRENDE SYNDER: Didier Drogba gir tydelig uttrykk for at han gjerne skulle vært utskjellingen av Tom Henning Øvrebø foruten.Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix
ANGRENDE SYNDER: Didier Drogba gir tydelig uttrykk for at han gjerne skulle vært utskjellingen av Tom Henning Øvrebø foruten.Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før Didier Drogba takket for seg i Chelsea og engelsk fotball, holdt ivorianeren en pressekonferanse der mange temaer fra hans åtte år lange karriere på Stamford Bridge.

Ett av spørsmålene som kom opp var om 34-åringen angret på måten han hadde oppført seg på overfor Tom Henning Øvrebø etter den famøse Champions League-semfinalen mellom Chelsea og Barcelona våren 2009.

- Jeg er lei meg, for på en måte var det på grunn av meg og på grunn av oss at folk fortsatt snakker om Øvrebø. Han fikk det vanskelig etter den kampen. Det er bare fotball, men noen ganger tillegger vi det for mye viktighet, og det var det jeg gjorde denne dagen, sa en spak Drogba på pressekonferansen, som er gjengitt i sin helhet av Daily Mirror.

Sikkerhetsvakter måtte hindre Chelsea-spissen fra å gå til fysisk angrep på den norske dommeren ute på banen etter at Chelsea ble snytt for minst én straffe da katalanerne gikk videre til finalen.

Etterpå skrek han «it's a fucking disgrace» inn i kameraet, og akkurat hva som skjedde inne i spillertunnelen etterpå er fortsatt en godt bevart hemmelighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer