Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drogba avkledd da Chelsea sikret avansement

Brukte lang tid på å finne nettmaskene.

VANT: Didier Drogba måtte tåle å bli avkledd under cup-kampen mot Watford. De blå seiret 3-0. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
VANT: Didier Drogba måtte tåle å bli avkledd under cup-kampen mot Watford. De blå seiret 3-0. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer

Chelsea brukte 60 minutter på å finne nettmaskene mot Watford, men da scoringen endelig kom var det liten tvil om hvem som skulle vinne. José Mourinhos menn vant til slutt 3-0 i FA-cupen.

Mourinho var tydelig misfornøyd i pausen, og både Oscar og André Schürrle måtte vike plass. Diego Costa og Willian kom inn, og byttene forandret kampen.

- Det var vanskelig. I første omgang spilte vi ikke bra, og Watford var godt organisert bakover. I annen omgang var det noe helt annet. Vi skapte sjanser og fortjente å vinne, sa Mourinho ifølge BBC etter kampen.

Brasilianske Willian ble mannen som fikset ledelse for Chelsea mot mesterskapsserieklubben Watford. Den offensive midtbanespilleren klemte til fra drøye 20 meter, og ti minutter senere doblet Löic Rémy hjemmelagets ledelse.

Midtstopper Kurt Zouma har ikke fått mye spilletid siden overgangen fra Saint-Etienne i sommer, men mot Watford startet 20-åringen sammen med Gary Cahill.

Franskmannen takket for tilliten med å holde tett bak, og i tillegg scoret han Chelseas tredje med et hodestøt to minutter etter Rémys mål.

Watford hadde vært nær ved å ta ledelsen like før Chelseas ledernål, men selv om hjemmelaget var langt fra sitt beste, var det fortjent av de gikk videre.

- Jeg kan ikke være fornøyd ettersom vi tapte, men vi spilte bra, sa Watford-sjef Slavisa Jokanovic.

(NTB)