Drogba bekrefter Chelsea-strid

Svekker laget.

(Dagbladet.no): Som den første av Chelsea-stjernene snakker Didier Drogba ut om krangelen mellom manager José Mourinho og styret i klubben.

Spissen mener striden helt klart påvirker stjernelaget på banen.

- Du trenger bare å se på resultatene våre i det siste, de taler for seg. Med en gang styret og manageren ikke lenger dro i samme retning, så fikk det følger for prestasjonene til spillerne, sier Drogba i et L\'Equipe-intervju gjengitt hos The Guardian.

Sveiset sammen

Toppscoreren fra Elfenbeinskysten stiller seg ved Mourinhos side i maktkampen, og antyder at det gjelder de fleste i stallen.

- Det er ikke lett å leve med denne situasjon, men som spillere er vi sveiset sammen om dette. Det er det viktigste. At det finnes spenning kan vi ikke gjøre noe med, et lag avspeiles alltid av det som skjer på styrerommet.

Chelsea-manager José Mourinho får ikke lenger penger til nye spillere, og er på kant med klubbens russiske milliardæreier Roman Abramovitsj - på grunn av trenerens manglende tillit til rekordkjøpet Andrei Sjevtsjenko.

Drogbas tro på Mourinho er langt fra svekket.

STÅR SAMMEN MED MOURINHO: Didier Drogba sier Chelsea-styret har skylda for klubbens slappe spill den siste måneden. Foto: Scanpix/Reuters
STÅR SAMMEN MED MOURINHO: Didier Drogba sier Chelsea-styret har skylda for klubbens slappe spill den siste måneden. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Hvordan kan du ikke stille deg bak noen som alltid har støttet deg, og som har ført Chelsea-navnet til topps i engelsk fotball? Han har tatt med seg en vinnerkultur. Han har allerede vunnet fire trofeer på to år i Chelsea. Hva mer kan du ønske deg?

Kan vinne alt

Og den sterke spissen tror fortsatt at Chelsea kan vinne titler.

- Vi er på andreplass, seks poeng bak Manchester United, vi har fortsatt kurs mot tittelen. Vi har kommet oss til andre runde i Champions League, vi er i ligacupfinalen og vi er fortsatt med i FA-cupen.

Drogba bekrefter Chelsea-strid