Drogba ber Frisk om unnskyldning

Håper svensken kommer tilbake.

Chelsea-spissen Didier Drogba har bedt Anders Frisk offentlig om unnskyldning. Svensken sluttet som dommer fordi han ble drapstruet etter å ha vist ut Drogba.

- Jeg vil be herr Frisk om unnskyldning dersom jeg på noen måte har bidratt til at han sluttet med å dømme. Jeg håper han ombestemmer seg. Fotballen trenger gode dommere, og herr Frisk er en av dem, sier Drogba til den franske TV-kanalen TF1.

- Alle gjør feil, og dommere er mennesker. Det må vi godta.

Det er ikke Drogba, men Chelsea-manager José Mourinho som har fått mest av skylden for å hisse opp stemningen mot Frisk. Han rettet sterke beskyldninger mot svensken rett etter bortekampen mot Barcelona i mestercupen.

Mourinho sa at han hadde sett Barcelona-trener Frank Rijkaard besøke Frisk i dommergarderoben ved pause, og antydet at svensken lot seg påvirke til å dømme i Barcelonas favør. Drogba ble utvist tidlig i annen omgang.

Frisk har sagt at hans avgjørelse om å legge opp er endelig, selv om både UEFA og FIFA har bedt ham om å fortsette. Svensken sier at både han og hans familie er blitt drapstruet etter kampen i Barcelona.

(©NTB)