Drogba ble hyllet da han bar den olympiske ilden

Og bekreftet samtidig samtaler med kinesisk klubb.

HYLLET: Chelseas mesterligahelt Didier Drogba ble hyllet da han onsdag deltok i den olympiske fakkelstafetten, dagen etter at han offentliggjorde at han forlater London-klubben. Foto: Reuters / NTB Scanpix
HYLLET: Chelseas mesterligahelt Didier Drogba ble hyllet da han onsdag deltok i den olympiske fakkelstafetten, dagen etter at han offentliggjorde at han forlater London-klubben. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chelseas mesterligahelt Didier Drogba ble hyllet da han onsdag deltok i den olympiske fakkelstafetten, dagen etter at han offentliggjorde at han forlater London-klubben.

Tusenvis av mennesker langs løypa i Swindon heiet på Drogba mens han løp, og selv om det er et godt stykke fra London var mange av dem ikledd Chelsea-drakter.

34-åringen fra Elfenbenskysten scoret utligningsmålet rett før slutt i mesterligafinalen mot Bayern München og satte senere inn det avgjørende straffesparket da Chelsea vant turneringen for første gang.

Tirsdag gjorde han det klart at det var den perfekte avslutningen, og at han forlater Chelsea. Han skal være i samtaler med kinesiske Shanghai Shenhua.

- Vi har hatt samtaler, men det ble avgjørende at jeg har vunnet alt jeg kan vinne og scoret i de fleste finalene. Alt jeg gjorde var for fansen, og jeg håper de forstår min avgjørelse, sa Drogba.

Onsdag fikk han svaret han ønsket.

De fleste av løperne i den 10 uker lange fakkelstafetten er folk som har gjort seg fortjent til æren gjennom veldedig eller særlig fortjenstfullt arbeide. Kjendiser og idrettsprofiler er også utpekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer