SKJELT UT: Didier Drogba ville ta en prat med supporteren som kom med ufine ord mot ham på overtid mot Stoke. Foto: REUTERS/Phil Noble
SKJELT UT: Didier Drogba ville ta en prat med supporteren som kom med ufine ord mot ham på overtid mot Stoke. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Drogba dratt vekk fra Chelsea-supporter

Krangel ute på banen.

(Dagbladet): Chelsea ligagullhåp visnet hen med ett poeng mot Stoke lørdag. Med åtte kamper igjen er ligamesterne på fjerdeplass hele 11 poeng bak Manchester United.

Slikt smerter seiersvante fans, og da fløyta gikk havnet en Chelsea-supporter i verbal klinsj med Didier Drogba. Det skriver en rekke britiske aviser i dag.

Supporteren var irritert på sin egen spiss fordi Drogba leverte en kort corner da Chelsea sårt trengte et seiersmål i sluttsekundene.

Etter at fløyta gikk reagerte Drogba med sinne mot supporteren, og skal ha bedt ham gjenta det han skrek mot angriperen. Da grep høyreback Paulo Ferreira inn og dro spissen vekk og bort til spillertunnelen.

Etter poengdelingen hadde manager Carlos Ancelotti ingenting å utsette på målscorer Drogba. Ved siden av stupheadingen som sikret poenget traff 32-åringen treverket to ganger.

- Det var viktig å se ham i form, og det var viktig å se ham score. Han brukte både sin styrke, talent og personlighet, sier Ancelotti.

Onsdag tar Chelsea i mot Manchester United i første kvartfinale i Champions League. Akkurat nå ser den cupen ut som londonlagets eneste trofésjanse denne sesongen.

- Vi har en spennende kamp mot United, de er et av Europas beste lag, sier Ancelotti som ikke har gitt opp serien helt ennå.

- I tittelracet må vi gjøre avstanden mindre, i Champions Leauge er vi på nivå med de andre. Så derfro har vi en større sjanse til å vinne. Det blir ingen overraskelser mot dem. De kjenner oss godt, og vi kjenner dem godt. Vi skal spille vår fotball, og vi kommer til å gjøre det bedre.

I FORM: Slik scoret Didier Drogba mot Stoke etter at han før kampen hadde gått fire timer uten nettkjenning. Foto: REUTERS/Phil Noble
I FORM: Slik scoret Didier Drogba mot Stoke etter at han før kampen hadde gått fire timer uten nettkjenning. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer